Genital Bölge Tüyleri Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kadınların genital bölgelerinde bulunan tüylerin alınması kadın sağlığı açısından da önemlidir. Birçok kadın, genital bölgede bulunan tüylerin nasıl alınması gerektiğini merak ediyor. Genital bölge tüyleri nasıl alınmalı? Genital bölge tüyleri alınırken nelere dikkat edilmeli?

28.01.2021-11:29 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-11:29) Genital Bölge Tüyleri Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Estetik açıdan hoş bir görüntü oluşturmayan tüyler, bazı bölgelerde sağlık sorunu haline dönebilir. Özellikle kadınsal birçok hastalığa sebep olabilecek genital bölge tüylerinin nasıl alınması gerektiği de kadınların son zamanlarda sıklıkla soruduğu soruların başında gelmektedir.

Peki genital bölge tüyleri nasıl alınmalı? Genital bölge tüyleri alınırken nelere dikkat edilmeli? Genital bölge tüyleri ağda ile alınabilir mi? Genital bölge tüyleri, genital bölge temizliğinden önemli bir rol oynar.

Tüyler alınmadığı takdirde genital bölgenin temizliğini olumsuz olarak etkileyebilir. Özellikle güzellik uzmanları, genital bölgenin düzenli aralıklarla temizlenmesini öneriyor. Ancak çok fazla alternatifi olduğundan birçok insan, hangi yöntemin daha uygun olduğu konusunda kararsız kalıyor.

EVDE GENİTAL BÖLGEYE AĞDA NASIL YAPILIR?

Evde yapılan ağda yöntemleri cildinizi tahrişi ettiğinden dolayı güzellik uzmanları özellikle genital bölge tüy alımında bir uzmana başvurmanız gerektiğini vurguluyor.

Ancak ağda yöntemleri doğru öğrenildiği takdirde evde yapılması da mümkün. Hazır ağda bantlarının morarmalara sebep olacağını söyleyen uzmanlar, genital bölge tüy alınımında sıcak ağda kullanılmasını öneriyor.

Ayrıca sıcak ağdanın acı verme durumu daha az olarak bilinmektedir. Sıcak ağda, spatula ile genital bölgeye uygulanarak bir ağda bezi yardımıyla temizlenmelidir. Ancak ağdanın çok sıcak olmaması gerekir.

GENİTAL BÖLGE TÜYLERİNE JİLET UYGULANIR MI?

Jiletle tüy alırken kalça bölgesinden uzak durulmalıdır. Görmenin zor olduğu yerlerde jilet kullanmak kazaya yol açabilir. Ayrıca jilet kullanmak tüylerin daha fazla çıkmasına neden olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal