Genç Görünmenin Kolay Yolları

Saç stilinizden kirpiklerinize kadar her şeyin görünümünüz üzerinde büyük bir etkisi bulunmaktadır. Gençlik pırıltısını yakalamak için bazı detaylara dikkat etmenizde yarar vardır. İşte sizi olduğunuzdan genç gösterecek formüller...

10.08.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-16:45) Genç Görünmenin Kolay Yolları

Genç görünmenin en önemli sırrı genç ve mutlu hissetmektir. Aynı zamanda estetik gibi operasyonlar da yaşlanmaya direnmenize yardımcı olur. Tüm bunların dışında daha basit yöntemlerle de genç görünebilirsiniz.

GENÇ GÖRÜLMENİN ETKİLİ YOLLARI

Makyajınızı Abartmayın

Kontür uygulaması bir trend haline geldi ve hatta birçoğumuz düzenli olarak bu uygulamayı yapıyor olabilir. Bunun size daha duru bir görünüm vereceğini düşünebilirsiniz. Fakat taze bir görünüm için bu iyi bir seçenek değildir. Ayrıca alt kirpiklerinizde rimel kullanmaktan kaçınmalısınız çünkü bu göz altınızda gölgeler oluşturabilir ve size sahte koyu halkalar verebilir hatta gözlerinizi aşağı çekiyor gibi görünebilir.

Nemlendirici Kullanın

Nemlendiriciler cildinizin nefes almasını sağlar ve dış etkenlere karşı da koruma görevi görmektedir. Cildinize yararlı olabilecek vitamin içerikli kremler aynı zamanda cildinizin ışıl ışıl görünmesine yardımcı olacaktır.

Doğru Sütyen Bedeninizi Bulun

Her şeyden önce doğru sütyen, duruşunuzda size yardımcı olacaktır. Doğru seçim ile daha uzun ve daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Gevşek sütyen postürünüzün bozulmasına sebep olabilir.

Göz Altı Kapatıcısı Kullanın

Yorgunluk, uykusuzluk gibi belirtiler ilk olarak yüzünüzden belli olur. Göz altı torbalarınızı kapatarak daha genç bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Güneş Kreminizi İhmal Etmeyin

Güneş kremi uygulamadan sizi zararlı ışınlardan korumayan aracınızı asla kullanmamalısınız. Fondöteninizin sahip olduğu SPF'e güvenmemek, en az SPF 15'li kremler kullanmak ve kremi her zaman yüzünüze ve boynunuza uygulamanız gerekir. Bu oldukça önemli olan bir adımdır.

Kaşlarınızı Doğal Bırakın

Yıllar yüzünüzdeki simetrikliği bozabilir. Çok göze batanları almak dışında kaşlarınızı mümkün olduğunca doğal şeklinde bırakırsanız olduğunuzdan daha genç bir görünüm elde edersiniz.

Kırmızı Ruj Sürün

Yaşlandıkça dudaklarımızın etrafındaki doğal çizgiler kaybolur. Bu yüzden kırmızı ruj veya en azından kırmızı tonlarında renkler kullanmak daha iyidir. Bu renk sadece gençliği değil; kadınlığı, cinselliği, güzelliği ve sağlığı da simgelemektedir.

Kirpiklerinizi Kıvırın

Geçen zaman kirpiklerinizi güçsüzleştirir. Bu nedenle kirpiklerinizi kıvırarak daha güçlü görünmesini sağlamanız oldukça önemlidir. Kirpik bakımı için hazır olan serumlar kadar doğal yağ olan tatlı badem yağı, lavanta yağı gibi yağlar kullanarak kirpiklerinize bakım yapabilirsiniz.

Doğru Duruşu Sağlayın

Kötü bir duruş sizi gerçekte olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Bir sandalyede otururken veya ayakta dururken eğilmekten kaçınmalısınız. Telefonunuzla konuşurken, omzunuzla tutmayın. Bu sadece daha genç bir görünüme neden olmakla kalmaz; aynı zamanda sırt, boyun ve omuz ağrısı, baş ağrısı, nefes alma zorlukları ve yorgunluğa da yardımcı olabilir.

Gardırobunuzu Canlandırın

Dolabınızı yeşil, mavi, beyaz veya turuncu gibi canlı renklerle renklendirin. Bu renkler yüzünüzü aydınlatacak ve güzelliğinizi ortaya çıkaracaktır. Nötr tonlu, gri ve siyah giysilerinizi dolabınızdan atın. Sizi daha ince gösterdiğini düşüyor olabilirsiniz ancak aynı zamanda yaşlı da gösterdiklerini unutmayın.

Uzun Perçemler Bırakın

Uzun perçemler yaşlanma sürecini gizleyecektir. Bunun sebebi yüz özelliklerinizi yumuşatması, odağı gözlerinize çekmesi ve kırışıklıkları veya ince çizgileri gizlemesinden kaynaklıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal