Genç Görünmek Artık Çok Kolay

Cildin sağlıklı görünmesi her kadın için önemlidir. Parlak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünümü kim istemez ki? Yorgunluğun, stresin, kötü beslenmenin sonucunu ilk cildimizde görürüz. Peki cilt sağlıklı ve genç bir görünüme tekrar nasıl kavuşur? İşte detaylar…

20.06.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-09:52) Genç Görünmek Artık Çok Kolay

Devamlı maruz kaldığımız güneş ışıkları, stres, kötü beslenme, yaşlanma gibi etkilerden dolayı cildimizde belirli kusurlar meydana gelmektedir. Uzmanlar cildin eski sağlıklı halinin geri gelebileceğini açıkladı.

KLEOPATRA KOKTEYLİ GENÇLEŞTİRİYOR

Bilim insanları cildin eski sağlıklı görünümüne kavuşması için Kleopatra kokteyli geliştirdi. Bu kokteyli hakkında bilgi veren Dr. Biran Ekici, "Günümüzde Brad Pitt, Angelina Jolie gibi Hollywood yıldızlarına benzemek isteyen kişilerin içerisinde yer alan tb-500 adlı güçlü bir peptit ile antienflamatuar özelliğe sahip yaraları onaran dokuların yenilenmesinde ve elastikiyeti toparlamada etkili olan bu kokteyl ile hayallere ulaşmak mümkün." dedi.

Genellikle yorgun yüzü sahip olan kişilerde, meslekleri gazeteci, oyuncu olan yoğun iş temposunda çalışan kişilerde Kleopatra kokteylinin iyi sonuçlar verdiği bilinmektedir. Bu yöntem aynı zamanda gözaltı morluklarında, ince kırışıklara bağlı yorgun ve düşük ifadelerin düzelmesi için oldukça etkilidir. Açıklamalarına devam eden Dr. Ekici, "2 veya 3 seansla, 10 dakika süren bu işlemle, yüzde herhangi bir morluk ve hasar oluşmadan olumlu sonuçlara ulaşabiliyoruz. 20 ile 60 yaş aralığındaki herkese uygulanabilen, etkisi hastalığın durumuna göre 5 yıl kadar sürebiliyor. Ayrıca uygulama bir ay içerisinde maksimum etkiyi gösteriyor." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal