Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sezonu da açıldı. Ancak düğün konseptini belirlemeden önce gelinliğinizi seçmenizde fayda. Çünkü geriye kalan diğer tüm unsurlar gelinliğinizi tamamlayacak dekorlar olacaktır.

17.04.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-15:59) Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Düğün hazırlıklarında en kafa karıştırıcı konulardan biri de kesinlikle gelinlik seçimidir. Düğün konsepti için oldukça önemli olan bu detayı doğru şekilde seçerek en mutlu ve özel olan bu gününüzü tamamlayabilirsiniz.

SIKI BİR ARAŞTIRMA YAPIN

Gelinliğinizi seçmeden önce kendinize bir havuz oluşturun. Bunun için aylar öncesinden hazırlık yapmaya başlamalı, internet üzerinden ve mağazalardan incelemeler yaparak doğru zamanlama planı yapmalısınız.

DENEYİN!

Beğendiğiniz modelleri mutlaka deneyin ve küçük provalar yapın. Bir modeli en kadar beğenirseniz beğenin üzerinize denemeden asla almaya karar vermeyin!

DÜĞÜN KONSEPTİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN

Gelinlik seçerken düğün konseptinin genel tasarımını da göz önünde bulundurabilirsiniz. Kır düğünü, sahil ya da salon düğünü gibi düğününüzün olacağa mekana uygun modelde bir gelinlik seçmelisiniz.

RAHAT OLMANIZ ÇOK ÖNEMLİ

Prova esnasında sadece gelinliğin tasarımını değil rahatlığını da deneyimlemelisiniz. Gelinliğin içerisinde kendinizi rahat hissetmeniz gününüzün güzel geçmesi açısından oldukça önemlidir.

ELEŞTİRİYE AÇIK OLUN

Gelinlik seçerken satış danışmanının yaptığı yorumları değerlendirmenizde fayda var. Bu işte uzman olan birinin görüşleri sizin için yol gösterici olacaktır.

SEÇMEYE AZ KİŞİYLE GİDİN

Gelinlik seçiminde kafanızın karışması için seçmeye az kişiyle gidin. Eğer fazla kişiyle giderseniz her kafadan farklı ses çıkacağı için aklınız karışabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

SABAH SAATLERİNİ TERCİH

Gelinlik provası için günün ilk saatlerine randevu almanız daha iyi olacaktır. İlerleyen saatlerde gitmeniz durumunda diğer müşterilerle karşılaşacağınız için zorlanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal