Gelinlik Seçerken Bunlara dikkat Edin

Her kadın elbet bir gün giyinmeyi istediği gelinlik modelini hayal eder. Giyindiğiniz gelinlik o kadar özel ve sizi o kadar güzel gösterecektir ki etrafınızdaki herkes size hayranlıkla bakacaktır. Peki gelinlik seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İşte detaylar...

23.06.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-17:51) Gelinlik Seçerken Bunlara dikkat Edin

Her kadın farklı vücut tipine sahiptir. Doğal olarak seçeceği gelinlikte kendi vücut tipine uygun olmalıdır. Bu şekilde en özel gününde ışıl ışıl parlayacaktır.

VÜCUT ŞEKLİNE GÖRE GELİNLİK SEÇME

Her kadın gelinlik giymenin hayalini kurar. Sevdiğiniz insanın size evlilik teklifi etmesiyle gelinlik giyinmek artık hayal değil hangi gelinliği seçeceğiniz sizde telaş yaratacaktır. Kendinize uygun gelinlik modelini seçerken kendi vücut yapınızı iyi bilmeniz gerekir ki size yakışan gelinliği seçebilin. İlk olarak başkasına yakışan size yakışacak düşüncesinde olmayın. Başkasında güzel duran gelinlik siz de güzel durmayabilir.

GELİNLİK SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

ELMA TİPİ

Eğer elma vücut yapısına sahipseniz kalın bir karın ve bel bölgesine sahipsinizdir. Elma vücut tipi, V yaka kesimin çok yakıştığı vücut tipidir. Kalçanızı ve karın bölgenizi çok sarmayan modelleri tercih etmelisiniz.

ARMUT TİPİ

Armut tipi bir vücut yapınız varsa göğüsler küçük olabilir. Beli ince ve kalça ve basenler geniştir. Sizin belinizi gelinlik seçimi yaparken öne çıkarmanız gerekir. Bu yüzden prenses model gelinlikler sizin için oldukça idealdir.

KUM SAATİ

Kum saati vücut tipi denilen yani 90-60-90 ölçülerindeyseniz giyindiğiniz her gelinlik modelini size çok yakışacaktır. Balık gelinlik modelleri oldukça iddialıdır ve eğer fazla kilonuz yoksa tercih edebilirsiniz.

KISA BOYLULAR NASIL GELİNLİK TERCİH ETMELİDİR?

Kısa boylu kadınlar gelinlik tercihlerini A kesim olandan yana kullanmalıdır. Bu modelde gelinlik bel kısmından sonra bollaşır. Fakat aşırı kabarık bir görüntü oluşturmaz. Eğer orta boyluysanız balık modellerini tercih edebilirsiniz.

Farklı bir model gelinlik giyinmek isteyenlerse mini gelinlikleri tercih edebilirler. Sona zamanlarda mini gelinlikler oldukça trend.

KİLOLU KADINLAR NASIL GELİNLİK SEÇMELİDİR?

Vücut tipiniz ne kadar güzel olursa olsun fazla kilolar her zaman rahatsız edicidir. Kısa boylu kadınlarında tercih etmesi önerilen A kesim gelinlik modeli kilolu kadınlar için oldukça ideal bir tercih olacaktır. Ya da göğüs kısmında aşağıya doğru uçuşan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller fazla kiloları kapatıp istediğiniz görüntüye ulaşmanızda yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal