Gelinlik Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar!

Her kadın için düğün telaşı, gelinliğe karar vermekle başlar. Konu gelinlik seçimi ise, çoğu gelin adayının kafası oldukça karışır. İşte gelinlik almadan önce dikkat etmeniz gereken önemli noktalar…

16.02.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-16:11) Gelinlik Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar!

Her kadın için düğün telaşı, gelinliğe karar vermekle başlar. Konu gelinlik seçimi ise, çoğu gelin adayının kafası oldukça karışır. Gelinliğinizi tercih ederken strese girmemek ve doğru bir tercih yapmak için dikkat etmeniz gereken yerler vardır.

İşte gelinlik almadan önce dikkat etmeniz gereken önemli noktalar…

GELİNLİK MODELLERİNİ ARAŞTIRIN

Gelinlik modelleri hakkında hiç bilginiz yoksa biraz araştırma yapmanızda fayda olacaktır. Dergilere, internet sitelerine veya ünlülerin gelinliklerine göz atarak onlardan biraz fikir edinmelisiniz. Beğendiğiniz gelinliklerin ortak özelliklerini çıkarın.

GELİNLİK BAKMAK İÇİN GEÇ KALMAYIN

Gelinlik provaları düşündüğünüzden uzun sürer. Hazır olduğunda bazı düzeltmeler isteyebilir. Bu sebeple, gelinlik alışverişine erken çıkmak çok doğru bir hareket olacaktır. Böylece, başınıza gelebilecek tüm aksilikleri strese girmeden hallolacaktır.

GELİNLİK DENEMEYE UCUZ OLANDAN BAŞLAYIN

Gelinlik alışverişine ucuz modelleri deneyerek başlayın. Belki, bütçenizi zorlamadan uygun fiyatlı bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Eğer ucuz modeller içerisinde beğendiğiniz bir model yoksa, yüksek fiyatlılara bakmaya bakarsınız.

PROVADA DOĞRU KİŞİLERİ GÖTÜRÜN

Yakınlarınızın görüşü sizi çok etkileyecektir. Fakat, gelinlik provalarındaki kalabalık kafanızı karıştırabilir. Bu sebeple, provalara fikirlerini beğendiğiniz iki veya üç kişiyi götürün.

VÜCUT TİPİNE GÖRE GELİNLİK BAKIN

Gelinlik modeli seçerken en önemli nokta, vücut tipinize uygun olmasıdır. Uzun ve balık modeller, ince ve uzun boylular için oldukça güzeldir. Alt bölgesi zayıf veya geniş olan gelin adayları, deniz kızı ve kabarık modeller seçmelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal