Gelin Makyajında Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar

Tüm kadınlar kendi düğünlerinde peri masallarından fırlamış gibi gözükmek ister. Düğüne hazırlanmak ise hiç şüphesiz heyecan verici bir süreçtir. Düğün makyajınızdan memnun olmanız kendinizi tüm gün iyi hissetmenizi sağlar. İşte gelin makyajınızda dikkat etmeniz gereken püf noktalar…

12.03.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-16:45) Gelin Makyajında Dikkat Etmeniz Gereken Püf Noktalar

Düğün gününüzde kusursuz görünmek için gelinlik kadar gelin saçı ve makyajı da önemlidir. Cildinize uygun makyaj malzemelerini ve renk tonlarını tercih ettiğinizde şüphesiz en güzel gelin makyajı seninki olacak!

MUTLAKA TEST EDİN

Saçınızın veya makyajınızın yakışmayacağı ihtimaline karşı saç ve makyajınızı önceden test edebilirsiniz. Bu sayede, düğün gününüzde farklı birkaç dokunuş ile zaman sıkıntısı yaşamadan müdahale edebilirsiniz.

GELİNLİK İLE MAKYAJ YAPTIRMAYIN

Olası bir kazaya mahal vermemek için makyaj masasına gelinlik yerine bir sabahlık ile oturun. Böylece makyaj ürünlerinizden dökülebilecek toz ve likit maddelerin, gelinliğinize vereceği zarardan korumuş olursunuz.

İŞE SAÇINIZ İLE BAŞLAYIN

İşe kesinlikle saçlarınızı yaptırarak başlayın. Çünkü titizlik ile yapılan makyajınızın üzerine ezkaza saç spreyi sıkıldığı zaman mahvolmasını istemezsiniz. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için önce saçınızı, daha sonra da makyajınızı yaptırmanız daha iyi olacaktır.

UZUN ÖMÜRLÜ ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN

Uzun süren düğün törenlerinde makyajınızın akması silinmesi ihtimaline karşı uzun ömürlü makyaj malzemeleri kullanın. Waterproof yani suya dayanıklı makyaj ürünlerini tercih etmeniz çok önemli!

TRENDLER, DÜĞÜN GÜNÜNÜZ İÇİN UYGUN OLMAYABİLİR

Saçınıza veya makyajınıza son zamanların trendlerinden bir dokunuş katmak isteyebilirsiniz. Fakat bu durumu abarttığınızda karmaşık bir görüntüye sebep olabilirsiniz. Ayrıca trendler üzerinde ilerlemek; sizi birkaç yıl sonra demode bırakacak! Geri dönüp düğün fotoğraflarınıza baktığınız zaman pişmanlık duymamak için işleri biraz klasik tutmanızı öneririz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal