Gardıroplardaki Kötü Kokuları Sirke ile Yok Edin

Dolabınız zaman zaman kötü kokuyorsa bunu engellemek için belirli aralıklarla temizlemeniz gerekir. Ancak hali hazırda kullanırken de bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerekir. İşte gardırop bakımında dikkat edilecek hususlar.

03.08.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-13:49) Gardıroplardaki Kötü Kokuları Sirke ile Yok Edin

Kıyafetlerimizi, çantalarımızı ve tüm giysimizi muhafaza ettiğimiz dolapların bakımı en az elbiseler kadar önemlidir. İşte dolap bakımınız için aklınızda bulundurmanız gerekenler.

GARDIROP KOKULARI NASIL GİDERİLİR? 

-İlk önce dolabınızın içindeki bütün kıyafetleri çıkartın ve tüm dolabı sirkeli su ile sildikten sonra sirke kokusunun da çıkması için dolabı kapaklarını açık bırakarak güzelce havalandırın.

-Gardıroplar için satılan kokulardan satın alabilirsiniz. Bu tarz kokuları sevmeyenler  güzel kokulu sabunları kıyafetlerin arasına yerleştirerek gardırobu kötü kokusundan arındırabilirler.

-Gardırobunuzun mis gibi kokmasını istiyorsanız ayakkabı ve terliklerinizi acilen dolaptan uzaklaştırın. Ayakkabı ve terliklerinizi gardropta bulundurmanız kötü kokulara neden olabilir. Fakat koyacak başka yer yoksa kutulara koyarak ve ağzı açık olmayacak biçimde saklamalısınız.

-Kıyafetlerinizi nemli bir şekilde veya ütüler ütülemez dolaba asmayın önce biraz hava alsınlar. Kirlenmiş giysilerinizle temiz kıyafetleri bi arada saklamamaya dikkat edin.

-Dolabınızdaki kullanmadığınız giysileri çıkartın ve dolabı çok yüklü doldurmayın. Fazla giysiler bilhassa dolabın arkasında koku oluşumuna neden olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal