Fotojenik Görünmek İçin Makyaj İpuçları

Siz de kendinizi fotoğraflarda beğenmeyenlerdenseniz bu haberimizi mutlaka okuyun! Fotoğraflarda kusursuz ve pürüzsüz bir ciltle gülümsemek istiyorsanız doğru makyaj tekniklerini kullanmalısınız. İşte fotojenik olmak için yapmanız gerekenler...

28.03.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-12:29) Fotojenik Görünmek İçin Makyaj İpuçları

Dönüp dönüp baktığımız fotoğraflarda bir kusurumuz olmasını istemeyiz. Bu nedenle bazen fotoğraf çektirmekten bile kaçınırız. Yüzümüdeki kusurlar üzerine yanlış makyaj da eklenince iyice ortaya çıkar. İşte ömürlük fotoğraflarda kusursuz görünmenin tüyoları.

KUSURSUZ GÖRÜNMEK İÇİN TÜYOLAR

  • Fotoğraflarda doğal görünmek istiyorsanız farınızı bronz, toz pembe ya da nude tonlarında tercih edebilirsiniz.
  • Aşırı allık kullanımından uzak durmalısınız. Allığınızı şeftali ya da açık pembe tonlarında tercih edebilirsiniz.
  • Gözlerinizi daha aydınlık göstermek için paletinizdeki en açık rengi göz pınarlarınıza uygulayın. Bu sayede daha fotojenik gözlere sahip olabilirsiniz.
  • Fotoğraflarda bakışlarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız kirpiklerinize maskara uygulamadan önce mutlaka kıvırın. Bu sayede hem doğal, hem de daha uzun kirpikler elde edebilirsiniz.
  • İddialı fotoğraflar elde etmek istiyorsanız kesinlikle kaşlarınızı doldurmayı ihmal etmeyin. Özellikle fotoğraflarda tüm kusurlar ortaya çıktığı için kaşlarınızın arasında boşluk varsa bu kötü bir görünüme neden olacaktır.
  • Ten makyajı son derece önemlidir. Aşırı fondöten kullanmak cildinizi pürüzsüz göstermek yerine doğallıktan uzak bir görünüme neden olacaktır. Fotojenik görünmek istiyorsanız cildinizi nemlendirmeye yönelik BB ya da CC formundaki ürünleri tercih edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal