Flört Etmek İçin Bu Üç Burcu Örnek Alın!

Birinden hoşlandığınızda kendinizde adım atacak cesareti bulamıyor musunuz? O halde bu üç burcun sesine kulak vererek hayatınızın aşkını elleriniz arasından kayıp gitmesine izin vermeyin.

08.04.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-14:20) Flört Etmek İçin Bu Üç Burcu Örnek Alın!

Birinden hoşlandığınız zaman bir türlü adım atamıyorsanız bu üç burcun sesine kulak verebilirsiniz. İşte flört etmede örnek alabileceğiniz burçlar…

AKREP GİBİ GÖZ KONTAĞI KURMAKTAN KORKMAYIN!

Kendinize bir köşe seçin ve izlemeye koyulun. Bakalım kiminle, ne konuşuyor, belki arada bir o da sana bakıyordur. Elinde bir gazete olabilir, okur gibi yapabilirsin. Hafif hafif gözlerini süzebilirsin. Amaç ilk iletişimi başlatmak. Tabi göz kontağı kurarken işin ayarını da kaçırmamakta fayda var. Akrep burcu gibi biraz gizemli davran. Karşındaki kişi senin kim olduğunu merak etsin, seni ulaşılmaz zannetsin!

KOÇ GİBİ DAVETKÂR DAVRANIN!

Sıradaki aşama: güvenini topla, uygun zamanı kolla ve davetkâr bir tavırla karşı masaya doğru ilk adımını at. Belki de garsona sorduğu soruya kulak misafiri oldun ve yardımcı olmak istedin. Belki yere düşen şalını kaldırmak istedin. Elini uzatıp kendini tanıtarak devam et! Her şey yolunda, işte bu kadar!

ASLAN GİBİ İLTİFATTA BULUN!

Gelelim romantik bir sohbetin kapısını aralamanı sağlayacak olan son aşamaya. Yavaşça muhabbete girdin ve masaya oturma davetini kaptın. Şimdi biraz hoşluk zamanı, flört istediğini alttan alttan belli etmen için daha fazla beklemeni gerektiren bir durum yok. Peki, nasıl mı başlanman gerekiyor? Her zaman etkileyici olan Aslanları örnek alacak, kibar kibar iltifatlarda bulunman yeteli. Eğlenceli yönünü gösterip bir sonraki görüşmenin biletini kazanacaksın!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal