MALZEMELER

Kişi sayısına göre büyük boy mantar

Her mantar için 1 çay kaşığı tereyağı

Yeteri kadar kaşar peyniri

Tuz

HAZIRLANIŞI

Yıkanmış mantarların sap kısımlarını çıkarın. Fırın tepsisine dizin.

Orta kısmına 1 dolu çay kaşığı tuzlu tereyağı ekleyin. Yağ tuzlu değilse üzerine tuz serpin.

Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına tepsiyi sürün. Yaklaşık 20 dakika kadar pişirin.

Fırından alıp hafifçe sallayın ki içine biriken suyun bir kısmı dışarı doğru aksın. Böylece tereyağlı su mantarın kenarlarına sızıyor ve lezzeti artıyor.

Orta kısma rendelenmiş kaşar peyniri doldurun ve yeniden fırına verin.

Kaşarlar eriyince fırından alın ve sıcakken servis edin.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın