Faydalı Sanılan Cilt Bakım Ürünlerinin Zararları

En son cilt bakımı trendlerine ayak uydurmak istemeyeceğiniz sonuçlar almanıza neden olabilir.

03.12.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-12:30) Faydalı Sanılan Cilt Bakım Ürünlerinin Zararları

 

Kömür,yüz maskeleri, 12 adımlık rutinler gibi en son cilt bakımı trendlerine ayak uydurmak istemeyeceğiniz sonuçlar almanıza neden olabilir. Unutmamanız gereken şey, cildinize uygun bakımları temel almaktır.

 

Kömür: Kömür ve siyah ya da çamurlu olan her şey gözeneklerinize girebilir. Arındırıcı gibi görünse bile kömür cildiniz için çok sert. Faydasını görebileceğiniz çok daha iyi ürünler var.

 

Ayrıntılı Cilt Bakımı Rutinleri: Ürünleri nasıl ard arda kullanacağınız konusunda tecrübeye sahip değilseniz, yanlış sırayla uygulanan çok fazla cilt bakım ürünü gözenek tıkanmasına neden olup cildinize zarar verebilir.

 

Yüz Maskeleri: Birçok ürün cilde nüfuz etmez. Ama nemlendirici bir şey cildiniz için harika olacak. Sağlıklı bir cilt düşündüğümüzde, nemli, dolgun, nemlendirilmiş cildi parıldayan bir cilt düşünürüz. 30'lu yaşlarınıza girer girmez, nemi kaybetmeye başlarsınız, böylece yeniden nem kazanmanız gerekir.

 

Hindistan Cevizi Yağı: Bu tür yağlar çok da faydalı değildir. Belki kumsaldan sonra - ya da masaj amaçlı hindistan cevizi yağı kullanılabilir. Ama günlük olarak kullanmak çok faydalı değildir. Çok yağlı olduğundan cildinizin nefes almasına izin vermez.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal