Eyeliner Çekmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Güzellik bloggeri Sugar, diş ipi yöntemiyle kolay yoldan eyeliner çekmenin yöntemini gösterdi.

01.08.2017-10:40 - (Son Güncelleme: 01.08.2017-10:41) Eyeliner Çekmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Güzellik bloggeri Sugar, diş ipi yöntemiyle kolay yoldan eyeliner çekmenin yöntemini gösterdi.

GÖZ RENGİNE GÖRE EYELİNER ÇEKMENİN PÜF NOKTALARI!

Kadınların en çok önem verdiği konulardan birisi de, dış güzelliklerinin mükemmel görünmesidir. Konu güzellik olunca, kadınlar adeta kendi içinde yarışırlar. Özellikle gözleri daha iri ve güzel gösteren ve kadınların makyajlarında olmazsa olmazlarından olan eyeliner sürmelerinde en çok tercih edilen renklerden biri, siyahtır. Fakat, sadece eyeliner siyah renklerden oluşmamaktadır. Bu nedenle sizler için göz renginize uygun eyeliner renklerini ve uygulama tekniklerini araştırdık. İşte göz rengine göre eyeliner çekmenin püf noktaları...

KAHVERENGİ GÖZLER

Kahverengi gözlere sahip olan kadınların mutlaka gözlerine eyeliner çekerken uygulaması gereken renk, mavi tonlarıdır. Bu tonlar, kahverengi gözlere sahip olan kadınların makyajlarını daha doğal göstermeye yardımcı olur.

YEŞİL GÖZLER

Yeşil gözlere sahip olan kadınların gözlerine eyeliner çekerken mutlaka kullanması gereken tek renk, kırmızıdır. Kırmızı renkli eyeliner, yeşil gözlere uygulandığı zaman gözlere çekici bir etki sağlar.

ELA GÖZLER

Ela gözlere sahip olan kadınların gözleri, giydiği kıyafete göre çabucak değişebilecek yapıdadır. Bu nedenle ela gözlü kadınların gözlerine eyeliner çekerken mutlaka gri tonlarını tercih etmesi gerekmektedir.

MAVİ GÖZLER

Mavi gözlere sahip olan kadınların mutlaka, bu senenin moda rengi olan bakır tonlarını tercih etmesi gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal