Evinizin Her Odası İçin! Çiçeklerle Ev Dekorasyonu

Çiçekleri kullanarak evinizin her odasını renklendirebilir ve dekoratif hale getirebilirsiniz. Bunun için çiçekleri tanımalı ve odanızın işlevi ile uyumlu hale getirmeniz gerekir.

16.07.2019-13:20 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-13:16) Evinizin Her Odası İçin! Çiçeklerle Ev Dekorasyonu

Ev dekorasyonunda birçok obje kullanılır. Mumlar, kitaplar, şamdanlar ve minderler gibi. Bunlardan en bilindik olanlarından biri de şüphesiz çiçeklerdir. Ancak çiçekler sadece bir odayı değil tüm evi güzelleştirebilirler.

YATAK ODASI İÇİN

Uyuduğumuz mekanlarda çiçeklerin bulundurulması sağlık açısından yanlıştır. Çünkü bitkiler ortama gündüz oksijen salarken gece karbondioksit yayar. Ama mutlu sabahlar için iyi bir düşünce olduğundan gerçeğine çok yakın yapma çiçekler yatak odasında olabilir. Burada zevk size ait; yeşil bitkilerle veya odanızın rengine uyumlu rengarenk çiçeklerle farklı güne mutlu bir başlangıç yapabilirsiniz.

MUTFAK İÇİN

Ev kadınlarının vakitlerinin büyük çoğunluğunu geçirdiği mutfak kesinlikle çiçeklerle canlandırılmalıdır. Mutfak için küçük saksı çiçekleri, özellikle yoğun çiçek yerler, tercih edilmeli. Örneğin minik saksılarda rengarenk menekşeler. Bunları, sapı kırıldığı halde atmaya kıyamadığınız bir fincanın veya eski bir porselen demliğin içinde gösterrseniz mutfağınıza tatlı bir hava da katabilirsiniz.

BANYO İÇİN 

Sıklıkla karanlık olan banyoları yaratıcı dekorasyon fikirleriyle canlandırabilirsiniz ancak çiçekleri de hatırlayın. Banyoya çok ışık istemeyen ve nemli yerlerden hoşlanan türden çiçekler koyabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal