Evinizdeki Ortopedik Eşyaları Nasıl Temizlemelisiniz? Ortopedik Eşyalar Nasıl Yıkanır?

Bel, boyun ya da kas ağrısı çekenler genellikle ortopedik eşyalar ve ürünler kullanır. Bu eşyaların temizliği de kullanımı kadar önemlidir. Her hangi bir deformasyona sebebiyet vermemek adına ortopedik eşyaları nasıl temizleyeceğinizi açıklıyoruz...

08.06.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-12:08)

Kullanımı oldukça rahat olan ortopedik eşyalar, temizlenirken de diğer eşyalardan farklı olarak temizlenir. Konfor ve sağlık için satın aldığınız ortopedik eşyaların temizliği nasıl olmalıdır? Ortopedik eşyalar nasıl yıkanmalıdır? Pratik temizliği için merak ettiklerinizi paylaşıyoruz.

ORTOPEDİK EŞYALARIN TEMİZLİĞİ  

Ilık bir suyun içine karbonat koyunuz. Eşya üstünde lekeler varsa karbonat lekeleri yok edecektir.

Ilık bir suyun içerisine bulaşık deterjanı dökünüz. Suyu biraz köpürtüp eşyaları suyun içerisinde belirli bir zaman bekletiniz.

Makinede yıkamak istiyorsanız hassas derecede yıkayınız. Kurutma makinesinde kurutursanız eşyaları kullanmanız yapısında deformasyon oluşturabilir.

Bir miktar kaya tuzu ile bir miktar beyaz sirkeyi ılık suyun içine koyun. Ortopedik eşyalarınızı bu yaptığınız karışımda yıkayabilirsiniz.

- Bir sprey şişesinin içerisine leke çıkarıcı ve su koyup karıştırarak ortopedik eşyaların üstüne yağmurlama yaparak daha sonra kurumaya bırakınız.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal