Eve Sinen Sigara Kokusundan Bu Yöntemle Kurtulun

Eve sinen kötü kokular zamanla katlanılmaz bir hal alır. Özellikle kapalı ortamlarda içilen sigara yüzeye sinerek sağlık sorunlarına da neden olur? Peki, yüzeye sinen sigara kokusundan kurtulmak için ne yapmak gerekir? Detaylar haberimizde…

24.01.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-14:57)

Yapabileceğiniz birkaç basit yöntemle eve sinen sigara kokusundan kurtulmak mümkün. Bu yöntemleri sizin için bir araya getirdik.

ODAYA SİNEN SİGARA KOKUSU NASIL GİDERİLİR?

Eve sinen sigara kokusundan kurtulmak için öncellikle sigara içilmesini engellemek gerekir. Eğer engelleyemiyorsanız bu durumda; bir su bardağının içine kabartma tozu döküp, üstüne de elma sirkesi ilave edin. Sirkeyi, tozun topaklanmaması için yavaş yavaş ekleyin. Bu karışımı odaya koyun. Karışımı zamanla buharlaşarak sigara kokusunu yok edecektir. Kokulu mumları özellikle sigara içilirken evde yakmak çok işe yarar. Sehpanın ortasına yerleştirdiğiniz bir kokulu mum aynı zamanda dekoratifte görünecektir. Pazardan aldığınız birkaç portakal ve limon kabuğu da sigara kokusunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Portakal ve limonları dilimleyip evin çeşitli yerlerine koyun. Fakat bir iki gün sonra dilimleri toplamayı ihmal etmeyin. Sigara içilmesi konusunda ısrar eden ev sakinlerini ya da misafirlerinizi balkona yönlendirin. Fakat bir şekilde odada sigara içilmişse, kül tablalarını sık sık temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal