Evdeki Böcekleri Bu Yöntemle Uzaklaştırın

Evinizi saran böceklerden bir türlü kurtulamıyorsanız bir de bu yöntemleri deneyin. Peki, evi saran böceklerden kurtulmak için yapmak gerekir? Detaylar haberimizde…

17.04.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-15:33) Evdeki Böcekleri Bu Yöntemle Uzaklaştırın

Eviniz her ne kadar temiz olsa da bazen etrafta böceklerin gezdiğini görebilirsiniz. Bu böceklerden kurtulmak içinse yapmanız gerekenler oldukça basit. İşte evdeki böceklerden kurtulmanın yolları…

NANE YAĞI KULLANIN

Nane yağı, oldukça uygun fiyata sahip olan alternatif bir üründür. Fakat kullanımına dikkat etmekte fayda var. Çünkü çok fazla kullanıldığı zaman cildin tahriş olmasına neden olabilir. Nane yağını su ile seyreltip böcek  gördüğünüz bölgelere sıkın.  Bu böceklerin bir daha sizin eve uğramamasını sağlayacak.

KEDİ SAHİPLENİN

Son derece sevimli olan kedilerin bazı zamanlarda küçük birer yırtıcı olduklarını unutulmamalı. Gördükleri hatta hissettikleri her şeyi kovalama dürtüsüne sahip olan kediler, yolunu şaşırıp evinize giriveren böcekler için oldukça korkutucudur.

NARENCİYE KABUKLARINDAN DA YARDIM ALABİLİRSİNİZ

Evinizin belli yerlerine portakal, mandalina ve narenciye kabuklarını yerleştirin. Bu meyvelerin kabuklarının kokusu böcekleri rahatsız edeceği için bir daha evinize uğramayacaklardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal