Evde Tavşan Bakıyorsanız Bunlara Dikkat

Evinizde evcil tavşan bakıyorsanız bazı hususlara dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz gerek. Evde tavşan nasıl bakılır? Tavşana tuvalet eğitimi nasıl verilir? Tavşan bakımına dair merak ettiklerinizi sizin için derledik.

28.05.2019-10:33 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-10:18)

Eğer bir tavşan arkadaşınız ve tavşan bakımında merak ettiğiniz şeyler varsa içeriğimizde size yardımcı olacak ipuçları gizli. 

TAVŞANINIZ STRESTEN UZAK DURMALI    

Tavşanlar hepimizin bildiği gibi kemirgen hayvanlardır. Bu sebeple evde bazı ufak tefek sorunlara neden olabilmektedir. Tuvalet eğitimi tavşan bakımında önemli bir yerde bulunmaktadır. Eğer bu konuda tüm bilgiye sahip değilseniz zorluk yaşayabilirsiniz. Tavşanınıza tuvalet eğitimi verirken  dikkat etmeniz gereken ilk şey, kafesini daima temiz tutmanız olmalıdır. İçerisinde bulundurduğunuz talaş, gazete ve kartonu mutlaka sürekli yenilemelisiniz. Bunun yanında tavşanlar tuvaletini sürekli aynı yere yapmayı sever. Bu sebeple onun tuvaletini yapacağı yeri sabitlemelisiniz. Kabın içerisine kağıt havlu veya gazete koyuunuz. Kafesteki idrarından bir kaç damla kağıdın veya gazetenin içine sıkınız. Zamanla tuvalet eğitimini kavramasını öğretmiş olacaksınız. Tavşanınızı stresten uzak tutmalısınız. Ona eğitim verirken ona kızmanız daha çok dışkılama ihityacı duymasına sebep olacaktır. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal