Evde Sivilce Karşıtı Sprey Nasıl Yapılır?

Sivilceler ve akneler hemen herkesin şikayetçi olduğu cilt problemleridir. Birçok kozmetik ürün ve malzeme ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. Ancak daha doğal yöntemleri tercih ederim derseniz de size ferahlatıcı bir ev yapımı doğal sprey önerebiliriz.

23.08.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-10:20) Evde Sivilce Karşıtı Sprey Nasıl Yapılır?

Özellikle yağlı ciltlerin sık sık başına gelen sivilce ve akne gibi cilt sorunları keyfimizi kaçırabilir. Cilt bakımı özenle yapılmadığında ve cildin nemi sağlanmadığında bu cilt kendini bırakır ve sivilce üretmeye devam edebilir. İşte bu noktada size önerebileceğimiz fresh ve doğal bir sprey önerimiz var. Gelin sizi büyük bir dertten kurtaracak bu tarifi birlikte öğrenelim.

Malzemeler

Çay ağacı yağı, jojoba yağı, lavanta yağı, gül suyu ve sprey şişesi.

Hazırlanışı

Çay ağacı yağı, içeriğindeki antibakteriyel özüyle aknelerden arta kalan yaraları tedavi edecek; jojoba yağı ise, ciltteki tahriş olan deriyi besleyerek tekrar tahriş olmasını önleyecektir. Lavanta yağı cildi güzelce beslerken, mikrop öldürücü özelliği ile mikrop oluşmasının da önüne geçecektir.. Gül suyu ise hem cildi nemlendirir hem de besler.

Nasıl yapılır?

Bir sprey şişesinin içine 60 ml gül suyunu boşaltın ve öteki malzemelerden 5'er damla şişenin içerisine damlatın. Şişenin ağzını sıkıca kapattıktan sonra iyice çalkalayın. Akşamları yatmadan evvel, iyice çalkaladıktan sonra yüzünüzün her yerine püskürtün ve öyle yatın. Cildinizin yağları emdiğini göreceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal