Evde Pedikür Nasıl Yapılır?

Bakım sıralamamızda arka sıralarda kalsa da, ayak bakımı ihmal edilmemesi gereken güzellik rutinlerinden biri olmalıdır. Gün boyu ayakkabı içine sıkışıp kalan ayaklara hakettiği özeni göstermek şart. İşte evde nasıl bakım yaparız sorusunun cevabı...

04.04.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-15:45) Evde Pedikür Nasıl Yapılır?

Evde ayak bakımı nasıl yapılmalı? Kendimizi yorgun hissettiğimizde ayaklarımızı dinlendirmek büyük ölçüde bizi rahatlatacaktır. Öyle ise onları şımartmak için gerekli bakım rutinimizi oluşturmalıyız.

 

EVDE AYAK BAKIMI NASIL YAPILIR?

Ayak bakımı kendinizi yorgun hissettiğinizde ya da ayaklarınızın rahatlaması için uygulayabileceğiniz bir işlemdir. Evde ayak bakımı için şu aşamaları uygulamanız gerekmektedir;

  SUDA 30 DAKİKA BEKLETİN


-Ayak bakımının ilk aşaması tırnak etlerini yumuşatmak ve ölü derilerin kolay temizlenmesini sağlamak için ayakları ılık suda bekletmektedir. Bu işlem için yarıya kadar sıcak su ile doldurduğunuz bir kovaya 1 yemek kaşığı epsom tuzu ve 5--6 damla lavanta yağı ekleyin. Ardından ayaklarınızı bu suda 30 dakika kadar bekletin.
-Ayaklarınız yumuşadıktan sonra sudan çıkararak yumuşak bir havlu ile kurulayın ve tırnaklarınızı keserek çevreSindeki etleri temizleyin.
-Son olarak ayaklarınızı yumuşatmak için kolay bir peeling uygulayarak ayaklarınızı durulayın ve kurulayarak ayak bakımınızı tamamlayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal