Evde Nail Art Yapmanın İpuçları

Son yıllarda trend haline gelen nail artlar kadınlar tarafından çok sevilen bir trend oldu. Renkli gökkuşağı tırnaklardan renk bloklarına, şık grandyan tasarımlardan çeşitli fırça darbelerine kadar birçok tasarımla kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Peki, evde nail art yapmanın püf noktaları nelerdir?

01.04.2020-18:23 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-18:03) Evde Nail Art Yapmanın İpuçları

Karmaşık desenlerle süslenmiş tırnaklar monoton ve basit renklerden sıkılan kadınların vazgeçilmez bir parçası oldu. Nail art, aklınıza gelebilecek hemen her deseni minimal bir şekilde tırnaklarınıza uygulayabileceğiniz bir tırnak sanatıdır. Sizin için evde nail art yapmanın püf noktalarını paylaştık. İşte detaylar…

EVDE NAİL ART YAPMANIN İPUÇLARI

Tırnak sanatının geri döndüğünü resmi olarak duyurabiliriz. Negatif alan tasarımlarından ve sessiz ifadelere, karmaşık sanat denemelerinden; güzel leopar desenlere kadar bu sene ilham alacağınız çok fazla desen var! Her ne kadar yapamayacağınızı düşünseniz de aslında doğru teknikler ile tırnaklarınıza profesyonel bir 'nail art' uygulayabilirsiniz.

En önemli ve en zor iş renklere istediğiniz deseni vermek olabilir. Bu noktada belirli kapılardan veyahut ince uçlu tırnak fırçalarından yararlanabilirsiniz. Bu işin en önemli bir diğer püf noktası ise ne şekil verecekseniz verin bunu ojeniz kurumadan önce yapmanız gerekir. Ama yılmak yok: biraz pratik yaptıkça, baharı tırnaklarınıza bile getirebilirsiniz!

Cila ve top coat burada en önemli unsurlardan biridir. Eğer kat kat oje gerektiren bir desen deniyorsanız; sürdüğünüz her katın üzerine top coat geçmenizde fayda var. Bu sayede üstüne sürdüğünüz renk, taban rengin bozulmasını engelleyecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal