Evde Meditasyon Yapmanın 4 Kolay Yolu

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüsünden korunmak için kendini evinde karantina altına alanlar için 4 kolay meditasyonu bir araya getirdik. Kendinizi stresten uzaklaştırmak ve rahatlatmak için evinizde yapabileceğiniz 4 meditasyon yolu…

21.03.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-11:01) Evde Meditasyon Yapmanın 4 Kolay Yolu

Gündemin Coronavirüsü nedeniyle stresli ve yoğun olmasından dolayı üzerinizde çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Bu baskıdan kurtulmak için meditasyon yapabilirsiniz. Sizin için kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak 4 meditasyon yolunu bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

HER GÜN BEŞ DAKİKA İLE BAŞLAYIN

Hemen bir çırpıda herhangi bir alışkanlık kazanamazsınız. Meditasyona başlarken kendini zorlamayacağın ve çelişkide kalmayacağın küçük adımlarla başlamalısın. Kendini stresin kollarına bırakmak yerine, 5 dakika zaman ayırarak nefes almaya veya rahatlamaya odaklanabilirsin.

 RUTİNE BAĞLI OLUN

Her gün aynı saatte meditasyon yapmak için kendinizi ayarlayın, bu yeni bir alışkanlık kazanmaya çalışırken fark yaratabilir. İster sabah uyandığınızda, ister yarım saatlik öğle aranızda ilk işiniz meditasyon saatinize bağlı kalmak olsun. Kısa meditasyon aralarınızda mümkün olduğunca tutarlı kalmaya çalışın.

BIRAKIN BAŞKASI MEDİTASYONUNUZA REHBERLİK ETSİN

Tecrübeli meditatörler solo şekilde meditasyon yapsa da, yeni başlayan kişiler başka birinin rahatlama zamanlarına rehberlik etmesini isteyebilir. Birçok farklı öğretmen ve meditasyon stili olsa da birinden yardım almanız, ilerleme sürecinizde size yardımcı olacaktır.

EN İYİ ARKADAŞINIZLA BİR HEDEF BELİRLEYİN

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz zaman yeni bir alışkanlığa başlamak daha kolay olur. Sorumluluğunuzu arkadaşınız ile paylaşabilir, evdeyken yaptığınız meditasyon saatlerini onunla da paylaşabilirsiniz. İlerlemeleri birbiriniz ile paylaşmak; meditasyon konusunda sizi daha da motive edecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal