Evde Kullanmadığınız Eşyaları Değerlendirin

Karantina günlerinde evde nasıl vakit geçireceğinizi düşünüyorsanız bu haberimiz tam size göre! Sizin için kullanmadığınız eşyaları değerlendirebileceğiniz bazı yöntemlerden bahsettik. İşte detaylar…

28.03.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-15:50) Evde Kullanmadığınız Eşyaları Değerlendirin

COVID-19 salgını nedeniyle günlerdir evinde kendini karantinaya aldınız ve vakit geçirmek için hemen hemen her şeyi yaptığınızı mı düşünüyorsunuz? Bizce yanılıyorsunuz! Şöyle bir etrafınıza bakın, ne kadar çok kullanmadığınız eşya var değil mi? Sizin için evinize kullanmadığınız eşyaları değerlendirebileceğiniz yöntemlerden bahsettik. İşte detaylar…

YATAK ALTINA KUTULAR KOYUN

Yatağınızın altı boşsa bu mükemmel bir durum! Yatağınızın altına koyacağınız kutular ile evinizin dağınık olmasına neden olan eşyaları ortadan kaldırabilirisiniz. Odanız geniş veya dar olsun, yatak altına koyacağınız kutular, ortada duran gereksiz eşyaların toparlanmasını için pratik bir çözüm. "Bir gün mutlaka lazım olur" düşüncesi ile eşyalarınızı atmamanız ve yatağınızın altında depolamanız sonrasında yapacağınız masrafın önüne de geçmiş olur.

PORTATİF MERDİVENİ KOMİDİN OLARAK KULLANIN

Odanızdaki her alanı düzenleyebilirsiniz. Örneğin yatağınızın kenarında boş kalan bir duvara koyacağınız kullanmadığınız portatif bir merdiveni kitaplık olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede evinizde olan eşyaları değerlendirmiş olursunuz.

KAPINIZIN ARKASINA ÇAMAŞIR TORBASI ASMAYA NE DERSİNİZ?

Çamaşır torbası diyip geçmeyin. Kullanmadığınız eşyaları kapınızın arkasına astığınız çamaşır torbasının içerisine koyarak ortalık yerden kaldırabilirsiniz. Bu sayede yer tasarrufu sağlamış olursunuz.

ŞİFONYER ÇEKMECESİNDE PRİZE NE DERSİNİZ?

Çekmecenizin içine taktıracağınız priz ile başucunuzdaki gereksiz kabloların dağınıklığından kurtulabilirsiniz.

ÇEKMECELERİN İÇİNDE AKSESUAR AYIRICILAR KOYUN

Akrilikten yapılan ayraçlar ile kemer, saat ve eşinizin kravatlarını çekmecelerin içinde düzenli bir şekilde tutabilirsiniz. Üstelik bu ayraçları kartonları dilediğiniz gibi süsleyerek kendinizde yapabilirsiniz.

MÜCEVHER KUTUSUNDAN MÜCEVHER KUTUSU MU?

Eğer odanızda veya şifonyerinizde takılarınızı bir arada tutacak yeriniz yoksa eski bir anahtar kutusunu elden geçirerek duvarınıza asabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal