Evde Kaş Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kaşlar yüzünüze ifade kazandıran yerlerinizden biridir. Kaş şekliniz ve kaş renginiz sizi ya daha sinirli ya da daha sakin gösterebilir. Peki kaş tasarımınızda ya da kaş alırken nelere dikkat etmek gerekir gelin birlikte bakalım.

10.09.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-09:11) Evde Kaş Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kaşlarınızı alırken gerek duyacağınız 3 tane malzeme var. Cımbız, ayna ve kaş tarağı! Bu 3 malzeme ile kaşlarınıza istedğiniz şekli verebilir ve detaylı bir şekilde alabilirsiniz. 

KAŞ ALIRKEN BU NOKTALARA DİKKAT!

  • Evde kaşlarınızı alırken özen göstermeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Evde kaş alırken bazı haytalar yaparız. Bunlardan en basit örneği ise kendimizi ayna karşısında kaptırıp bir kaşı diğerine göre daha ince ya da kavisli alabiliyoruz. Bu noktada bazı hatalara düşmemek adına aşağıdaki adımlara dikkat edebilrisiniz!
  • Eğer ki bir kaşı diğerine oranla daha farklı aldığınızı düşünüyorsanız kaşı daha kötü bir hale getirmemek adına diğer kaşı da hatalı aldığınız kaşa göre benzetmeye çalışmayın!
  • Kaşınızı duş almadan evvel almayın. Bu size daha çok acı verecektir. Bundansa kaşları almak için en uygun zaman duş sonrasıdır. 
  • Kaşlarınızı her gün almayın. Her gün aynanın karşısına geçmek demek her keresinde kaşları daha da inceltmek demek ve daha çok hata yapmak demektir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal