Evde Brezilya Fönü Nasıl Yapılır?

Saçları bir süre düz yapan ve her gün düzleştirme zahmetinden kurtaran Brezilya fönüne para vermek istemiyorsanız evde kendiniz de yapabilirsiniz.

22.10.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-10:57)

Evde belli malzemeler alarak Brezilya fönü yapmak istiyorsanız bu oldukça kolay. İşte, evde Brezilya fönü yapmanın tarifi…

MALZELEMER

1 çift eldiven

1 adet cam kase

Vantilatör

Boya fırçası

Saç bonesi

Fön makinesi

230 dereceye kadar ulaşabilen ısıda düzleştirici

Sülfat içermeyen şampuan

80 ml keratin

NASIL YAPILIR?

Brezilya fönünü evde rahatça uygulamak için saçlarınızı sülfatsız şampuanla iyice yıkayın. Ardından güzelce kurutun. Eğer saçlarınız aşırı dalgalıysa kuruttuktan sonra düzleştirici ile üstünden geçin. Daha sonra saçlarınızın sıklığına göre küçük küçük eşit parçalara bölün. Eldivenleri takarak saçlarınıza eşit oranda keratini uygulayın. Bu adımda kesinlikle vantilatör ve pencere açık olmalıdır. Keratini uyguladıktan sonra saçlarınızı ince bir tarakla tarayın. Taradıktan sonra saçlarınızı tepeden toplayın ve bone kullanın. 20 ila 40 dakika dinledikten sonra boneyi çıkartın. Saç kurutma makinesi ve seyrek tarak desteğilyle saçlarınızın üstünden geçin. Daha sonra kuruyan saçlarınızı 230 derecede saç düzleştiricisi ile üstünden geçin. Düzleştirme işlemi sonlandıktan sonra her saç tutamına 5 ile 10 defa presleme işlemi yapın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal