Evde Aromaterapi Nasıl Yapılır?

Günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden attıracak aromaterapi banyo yağları nasıl hazırlanır? Bitkisel yağlardan yararlanarak yapılan bu terapi nelere iyi gelir? Aromaterapi yağları evde spa benzeri bakımların keyfini sürmenizi sağlayacak.

01.04.2019-15:28 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-15:10) Evde Aromaterapi Nasıl Yapılır?

Aromaterapi banyo yağları hem vücudunuzun dinlenmesini sağlayan hem de gün içinde kasılan gerilen sinirlerinizi yumuşatmada size yardımcı olacaktır.

EVDE AROMATERAPİ YAĞI BAKIMI

Sıcak banyo suyunuza katabileceğiniz aromaterapi yağları evde spa benzeri bakımların keyfini çıkarabilmenizi sağlayacaktır. Bu yağ karışımlarının kuvvetli kokularıyla demlenmiş sıcak bir banyo,sizi deşarj ederken cildiniz için mucizeler yaratacaktır. Bu banyo yağlarının faydalarını artırmak için ugulayabileceğiniz kolay ipuçlarından biri, cildinizi lif yardımıyla ölü deriden nazikçe arındırmaktır. Yumuşak, esnek ve nefis kokan bir cilt için bir kaç damla yağ karışımını cildinizin üzerine damlatın ve teninize nüfus etmesini sağlayacak şekilde nazikçe ovalayın..

1. İyileştirici Okaliptüs Aromaterapi Banyo Yağı

İçindekiler:

  • 15 damla Okaliptüs esansiyel yağı
  • 10 damla Nane esansiyel yağı
  • 5 damla Biberiye esansiyel yağı
  • 5 damla Çay Ağacı esansiyel yağı
  • 125 ml kendi seçiminiz bir taşıyıcı yağ (jojoba yağı gibi)

Talimatlar:Tüm bileşenleri cam bir kabın içerisinde veya plastik bir pet şişenin içinde karıştırın. Sıcak ve nemli olduğu için banyo dolabından uzak serin ve karanlık bir yerde saklayın. Küvetinizi doldurduktan sonra bir çorba kaşığı karışımı banyo suyunuza ekleyin.Tatlı Portakal esansiyel yağı güneş yanığına neden olabileceğinden güneşe çıkmadan önce kullanmayın.

Faydaları:Bu okaliptüs aromaterapi banyo yağının rahatlatıcı ve nane ferahlığındaki hissi tıkanmış burun, hafif nezle ve ağrıyan kasları rahatlatmak için birebirdir. Bu antimikrobiyal karışım aynı zamanda konsantrasyonu güçlendirir ve zihni uyarır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal