Ev Dekorasyonunda Düşük Bütçeyle Büyük Değişimler

Evinizi yenilemek için çok büyük bütçelere sahip olmanıza gerek yok. Küçük dokunuşlarla çok büyük değişimler de yapabilirsiniz. İşte az bütçeyle yapabileceğiniz büyük değişimler...

13.03.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-13:50) Ev Dekorasyonunda Düşük Bütçeyle Büyük Değişimler

Evinizin her zamanki görüntüsünden sıkıldıysanız değişim yapmanın tam zamanı! Bahar yaklaşırken evinizde yapacağınız küçük değişimler sayesinde yaşam alanınızı güzelleştirmeye ne dersiniz? Sizin için düşük bütçeyle yapabileceğiniz değişimleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

YEŞİLLİKLERE YER AÇIN

Evinize ne kadar çok bitki alırsanız o kadar huzurlu bir ortam oluşturmuş olursunuz. Özellikle marketlerde bulunan bahçe bölümlerinde her bütçeye uygun fiyatta birçok bitki satışa sunulmaktadır. Kendi bütçenize uygun olan çiçeklerden satın alarak evinizdeki yeşilliği artırabilirsiniz.

İKİ KUTU BOYA

Bir eve enerji veren temel unsur,  duvarlarda kullandığınız renklerdir. Dekorasyon ve renk denince akla ilk olarak duvarlar gelir. Alacağınız İki kutu boyayla duvarlarınızı istediğiniz renge boyayarak büyük bir değişiklik yapabilirsiniz.

ESKİ EŞYALARDAN KURTULUN

Evinizde uzun süre kullandığınız, yıpranmış eşyalardan kurtulmanın tam zaman! Bunun yanı sıra, yastık kılıfları, orta sehpanın üzerinde duran vazo, duvarda yıllardır asılı duran tablo çok fazla para harcamadan değiştirebileceğiniz detaylar arasında yer alır. Elinizden geliyorsa, eskimiş bir objeyi bugünün trendlerine uygun olarak boyayıp uygun hale getirebilirsiniz.

AYNALARA YER AÇIN

Aynalar, evinizi daha aydınlık ve geniş göstermek için harika bir objedir. Özellikle güneş ışığı alan yerlere büyük aynalar yerleştirmek hem mekanı geniş gösterir hem de ortama estetik bir görünüm katar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal