Etkileyici Bakışlara Sahip Olmak Çok Kolay

Her kadın etkileyici bakışlara sahip olmak ister. Etkileyici bakışlar içinse uzun ve hacimli kirpikler şart! Peki, uzun ve hacimli kirpiklere sahip olmak için ne yapmak gerekir? Detayla haberimizde…

16.03.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-12:55) Etkileyici Bakışlara Sahip Olmak Çok Kolay

Rimel kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç püf nokta ile uzun ve hacimli kirpiklere sahip olmak mümkün! İşte muhteşem kirpikler için dikkat edilmesi gereken püf noktalar…

RİMELDEN ÖNCE KİRPİKLERİNİZİ KIVIRIN

Kirpik kıvırıcılar, kirpiklerinizi kıvırmak ve uzun göstermek için özel olarak tasarlanmış bir araçtır. Bu araç sayesinde kirpikleriniz daha kıvrık ve uzun bir görünüme sahip olacaktır.

KİRPİK KIVIRICIYI KULLANMADAN ÖNCE ISITIN

Kirpik kıvırıcınızı birkaç saniye saç kurutma makinesinin altına tutarak ısıtın. Daha sonra hemen kirpiklerinizi kıvırın ve hacim için rimel uygulayın. Sıcak uygulama kirpiklerinizin daha kolay şekil almasını sağlayacak.

HACİMLİ KİRPİKLER İÇİN TOZ KULLANIN

Rimel sürmeden önce kirpiklerinize bebek pudrası sürün ve üzerine bir kat maskara uygulayın. Daha sonra bir göz farı fırçasıyla pudrayı kirpikleriniz hala rimel ile ıslakken uygulayın. Ardından bir kat daha maskara sürüp işlemi bitirin. Bu sayede kirpikleriniz daha hacimli gözükecek.

RİMEL SÜRERKEN GÖZLERİNİZİ KIRPIN

Rimel uyguladığınız esnada, rimelin ucunu kirpikleriniz üzerinde yukarı ve aşağı hareket ettirmek yerine, rimeli sabit tutun ve gözlerinizi kırpın. Bu, maskaranın kirpiklere eşit bir şekilde sürülmesini sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal