Et Kesme Tahtası En Kolay ve Birkaç Dakika İçinde Nasıl Temizlenir?

Ahşap et kesme tahtasını genelde et kesmek için kullanırız. Özellikle kurban bayramının yaklaştığı şu günlerde kolayca temizlemenin yollarını bilmek size rahatlık sağlayacaktır.

31.07.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-09:56) Et Kesme Tahtası En Kolay ve Birkaç Dakika İçinde Nasıl Temizlenir?

Sabunlansa bile hemen temizlenmeyen kesme tahtası için evde olan ve birkaç dakikanızı alacak temizleme yöntemleri ile hızlıca işinizi kolaylayabilirsiniz.

AHŞAP ET KESME TAHTASINI TEMİZLEME YÖNTEMLERİ

Kesme tahtasının temizliğini sağlamak ve en doğru işlemlerle temizlemek istiyorsanız henüz nemliyken bulaşık deterjanı ile silmenin ardından mikrodalga fırında bir kaç dakika bekletmek olacaktır.

Et doğrama tahtası olarak isimlendirdiğimiz ahşap tahtaları yıkamak için her evle bulunabilecek orta boylarda bir leğenin içine doldurduğunuz ılık suyun içine bir kaç damla sirke ve limon damlatarak et doğrama tahtanızı içinde bir kaç dakika dinlendirebilirsiniz.

Küçük bir kabın içine karbonat ve limonu karıştırdıktan sonra ahşap tahtanın üstüne sürün daha sonra bir kaç dakika beklettikten sonra tahtanın üstünü temizleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal