Et Beni Nasıl Düşürülür?

Et Beninden Kurtulmak için sadece sirke ya da e vitamini yeterlidir. Belli bir süre kullanacağınız bu yollarla et beni yok olacaktır.

20.11.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-15:49)

Et benini yok etmek ve bu kötü estetik görüntüden kurtulmak istiyorsanız yapmanız gerekenleri derledik. İşte, o yöntemler…

ET BENİ NASIL YOK EDİLİR?

Bu harika derecede oldukça yönlü fermente edilmiş sirke hem antibakteriyel hem de anti-inflamatuardır ve et benlerini gidermek için harika bir seçimdir. İlk önce, benin çevresindeki alanı yıkayın ve güzelce kurulayın. Bir pamuk topuna elma sirkesi uygulayın ve yumruya uygulayın. Pamuk topunu 15 dakikaya boyunca sabitleyin. Et beni koyulaşana, kuruyana ve en sonunda düşene dek bu prosedürü günde üç defa yineleyin. Cilt sağlığı için önemli niteliklere sahip kuvvetli bir antioksidan olan E vitamini, cilt etiketlerine topikal şekilde uygulanabilir. Tedavi için özel şekilde formüle edilmiş saf, yüksek kaliteli bir sıvı E Vitamini tercih edin. Sıvıyı benin üstüne sürün ve bir bandajla örtün. Etkilenen alanı temizledikten sonra her gün bandaj ve E Vitamini yağını değiştirin. Bu yöntem, ben gidene dek birkaç hafta veya ay süresince tekrarlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal