Eski Sevgilinizle Barışmak İçin Bu Taktikleri Deneyin

Bazen ikili ilişkiler istemediğimiz şekilde seyreder ve ayrılmak zorunda kalırız. Hata bazen bizde bazen karşı taraftadır. Eğer ilişkinizin bitmesine neden olan taraf sizseniz ve her şeyi eski haline döndürmek istiyorsanız izleyebileceğiniz birkaç yol var. İşte eski sevgilinizle barışmak için tavsiyeler…

26.06.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-15:19) Eski Sevgilinizle Barışmak İçin Bu Taktikleri Deneyin

Uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi unutmaya çalışsanız da çabalarınız sonuç vermiyorsa bu önerilere kulak kabartmanızda fayda var. Sizin için bir araya getirdiğimiz bu tavsiyeler sayesinde eski sevgilinizle ilişkinizi yeniden alevlendirebilirsiniz. İşte eski sevgiliyi geri kazanmanızı sağlayacak tavsiyeler…

SAYGIYI KAYBETMEYİN

Karşınızdaki kişiyi tamamen kaybetmek istemiyorsanız aradaki saygıyı küslük sürse dahi kaybetmeyin. Empati kurarak kendinizi onun yerine koyun ve hoşlanmayacağınız bir durumdan onunda hoşlanmayacağını düşünerek hareket edin.

ONA BİRAZ ALAN BIRAKIN

Yaşadığınız üzücü olayın arkasından eski sevgilinize biraz alan tanımanızda fayda var. Sizi özlemesi için ona zaman bırakın. İlk mesajı can sıkıntısı ya da suçluluk duyduğunuz için değil de daha doğru nedenlerden, özlediğinizden emin olduğunuzda atın.

İLİŞKİDE KAZANAN VEYA KAYBEDEN TARAF YOKTUR

İlişkinizi bir maç gibi düşünmeyin. İlişkilerde kazanan veya kaybeden taraf yoktur. Bu nedenle bunu bir futbol maçı gibi görmektense birbirinizi anlamaya çalışabilir, hoşgörü ile yaklaşabilirsiniz.

KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN

Ayrı olduğunuz zaman zarfında, kendinize zaman ayırarak çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz. Eskisinden biraz daha yalnız hissetseniz dahi yalnız kaldığınız zaman kendinizi sevmeyi öğrenmek, tartışmasız bu sürecin en önemli parçasıdır. Yeni arkadaşlıklara ve hobilere zaman ayırmakta bu süreçte size yardımcı olacaktır.

SORUNLARINIZIN ÜSTTESİNDEN GELİP GELEMEYECEĞİNİZİ DEĞERLENDİRİN

Bu süreçte sorunlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Somut olan sorunlar kolayca düzeltilebilir. Ancak, gelecek ile ilgili planlarınız konusunda anlaşmazlıklar yaşadıysanız büyük olasılıkla aynı derecede uyumsuz kalmaya devam edeceksiniz. Bu noktada kimseye dokunmadan kendi yolunuza ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

YENİ BİR BULUŞMA NOKTASI SEÇİN

Favori mekanlarınız ayrılık sonrası buluşmalar için çok iyi bir seçenek olmayabilir. Bu nedenle yeni bir sayfa açabileceğiniz yeni bir mekana gitmeyi denemelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal