Eşinizin Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

Çoğu çift belli bir süreden sonra eşinin onu aldatabileceği düşüncesine kapılır. Eşlerin tutun ve davranışları bunun ip uçlarını verir. Peki eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını nasıl anlarsınız? 

29.12.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-11:05) Eşinizin Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

Çoğu çift belli bir süreden sonra eşinin onu aldatabileceği düşüncesine kapılır. Eşlerin tutun ve davranışları bunun ip uçlarını verir. Peki eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını nasıl anlarsınız? 

Evlilik terapistleri aldatmanın kader değil genetik olabileceği konusunda araştırmalar yapıyor. Ne yazık ki bilim henüz eşininizn aldatıp aldatmadığı konusunda size yardımcı olacak konumda değil ancak siz eşinizin tutum ve davranışlarından bunu anlayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte yanıtlar...

BUNLARA DİKKAT!

Eşinizin giyiniş, yeme-içme ve uyku düzeninde değişiklikler var mı? Ev dışında daha çok zaman geçiriyor mu? ya da size karşı duygusal ve cinsel ilgisinde azalma oldu mu? Eğer bunlara cevabınız evetse, eşiniz sizi aldatıyor olabilir ama bu kesin birsonuç değildir.

Eşinizin söylediği, "Bu akşam bir iş toplantım var, geç geleceğim" ya da "Hafta sonu 2 günlük bir eğitim semineri yapılacak, gitmek zorundayım." gibi cümleler insanın içinbde ister istemez bir şüphe uyandırır ama bu cümleleri kuruyor olması sizi aldattığı anlamına gelmez. Ancak siz yine de dikkatli olun.

ALDATAN ERKEKLER NASIL DAVRANIR?

Eşinizin evlilik yüzüğünü takmaması, zamansız banyo yapıp çamaşırını değiştirmesi, sık sık yalan söylemesi, sizinle daha az iletişim kurması, ufak olayları büyütüp kavga çıkarması, cep telefonunu yanından ayırmaması, daha fazla para harcamaya başlaması, size durup dururken hediyeler alması ve geceleri televizyon karşısında uyumayı size tercih etmesi gibi nedenler eşinizin size aldatabileceği ihtimalini göstermektedir.

ALDATAN KADINLAR NASIL DAVRANIR

Eşinizin size ilgi ve yakınlık göstermemesi, sizi sürekli eleştirip suçlaması, cinsel ilişkide bulunmamak için mazeret üretmesi, sürekli telefonda konuşması,  ev işlerini ihmal etmesi, sık alışverişe çıkmaya başlaması, ne zaman eve geleceğinizle ilgili sorular sorması, adını daha önce duymadığınız arkadaşlarıyla çok sık mesajlaşması, uyku düzeninin bozulması ve sürekli depresif ve endişeli görünmesi eşinizin sizi altabileceğini gösteren belirtilerdir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal