Erkek Arkadaşım Yakışıklı Değil

Herkesin güzellik ve yakışıklılık algısı kendine göredir. Günümüzde, bu yönde medyatik ve kültürel anlamda yanlı bir manipülasyon olsa da sonuçta ilişkiler iki kişi arasında özeldir. İnternetin devreye girmesiyle de kafalarımız hayli karışmaktadır.

22.06.2020-14:35 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-14:26) Erkek Arkadaşım Yakışıklı Değil

ERKEKLERDEN BEKLENTİNİZ NELERDİR?

Genelde, kadınlar erkeklerden çok şey beklerler. Bu beklentilerin artması, erkeğe taşıyamayacağı bir yük verilmesi, onu yoracağı gibi, ilişkiyi de zedeler.

İlk olarak, erkek arkadaşınla nerede, nasıl tanıştığınızı düşünmeniz gereklidir. Erkek arkadaşınızı gördüğünüz anda, cinsel bir çekim, tensel bir arzu oluşmadıysa ve onunla sırf iyi bir arkadaş olduğu ya da boşluğunuza geldiği için birliktelik yaşadıysanız, işlerin sarpa sarması normaldir. Keza, ilişkilerde cinsel çekim, cinsel uyum, koku bağlılığı, göz göze temas mühimdir. Herkes önce iç güzellik, sevgi, sadakat misali konularına takılıyormuşçasına göstermelik yaşasa da arkada çok daha çetin çarpışmaların olduğu bir arena vardır. Kadın ve erkeğin ilişkisi ipte yürümek denli hassastır.

Erkek arkadaşım yakışıklı değil diye düşünüyorsanız, onunla öpüştüğünüzde, onun eline dokunduğunuzda, birlikte cinsellik yaşadığınızda içinizde gelişen hissi çok iyi tanımlamalısınız. Sevgilinizle birlikteyken, başka bir erkeği, başka erkekleri veya hayalinizdeki ütopik erkeği düşünüyorsanız, aranızda tensel bir ortaklık yaşanmamaktadır. Bu ortaklığın bulunmadığı yerlerde, hınç, tiksinti gibi duygular baş gösterir. Sabretmek insanın ruh sağlığını bozar. Cinsellikte iki taraf da tatmin olmalıdır.

Erkek arkadaşınızla ilişkiyi inada bindirmeniz de sizi yıpratır. Onu değiştirmeye çalışmaktan, olmayacak birine dönüştürmekten kaçınmalısınız. Sadece, ona destek olabilirsiniz; tabii, gerçekten buna değeceğini düşünüyorsanız. Seçim sizin!

ERKEK ARKADAŞINIZLA ENERJİNİZ TUTUYOR MU?

Erkek arkadaşım yakışıklı değil ve onunla cinsel bir temas da kurmadım diyorsanız, onun yanında rahat hissedip hissetmediğiniz ölçmelisiniz. Erkek arkadaşınızın kokusu, yanınızda oturuşu, size bakışı veya yaydığı enerji batıyorsa, orada bir uyum problemi var demektir. Kişi iyi biri olabilir; fakat, siz ona ısınamamışsınızdır. O yönde, onunla ilişkinizi bitirmeniz gerekebilir.

Erkek arkadaşınız yakışıklı olmamaktan ziyade, biraz dağınıksa veya bakımsızsa, onun görünüşüne dikkat etmesine yardımcı olabilirsiniz. Bazı durumlarda erkekler kendilerine bakım yapmayı unutabilirler. Ama, bir kadın onları hayata döndürecek güce sahiptir.

ERKEK ARKADAŞINIZLA İLİŞKİNİZİ TARTMALI MISINIZ?

Erkek arkadaşım yakışıklı değil diye düşünüyorsanız, bu mesele onun suçundan ziyade, sizin seçiminiz noktasında düğümlenmektedir. Yakışıklı değilse, onunla neden hâlâ birliktesiniz? Bu sorunun cevabını kendinize vermeniz gerekmektedir.

Onun hakkındaki düşüncelerinizi tartabilir, erkek beğeninizdeki hassasiyetleri göz önünde bulundurabilir, buna göre bir yol haritası çizebilirsiniz. O noktada da iki seçeneği gözden geçirebilirsiniz:

Birincisi, erkek arkadaşınıza alışma sürecinde misiniz, ona bir şans verecek misiniz?

İkincisi, ondan soğuduysanız, ayrılıp, kendi hayatınıza mı döneceksiniz?

Çare tamamen kendinize dürüst olmanızla ilgilidir. Kimse kimseyi incitmeden bu ilişkinin gidişatına bir yön verilmelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal