En Kolay Yoldan Saç Rengi Açma

Eğer saçınızı sadece 1-2 ton açmak ve aralarda ışıltı olmasını istiyorsanız bunun için doğal yöntemlere başvurmanızı tavsiye ederiz. Yapacağınız pratik işlemler ile yavaş yavaş saçınızın açıldığını görecesiniz.

13.04.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-12:50) En Kolay Yoldan Saç Rengi Açma

En Kolay Yoldan Saç Rengi Açma

Eğer saçınızı sadece 1-2 ton açmak ve aralarda ışıltı olmasını istiyorsanız bunun için doğal yöntemlere başvurmanızı tavsiye ederiz.  Yapacağınız pratik işlemler ile yavaş yavaş saçınızın açıldığını görecesiniz.

Aktardan alacağınız papatyaları suyun içine koyun ve kaynatın. Yaklaşık 5-10 dakika kaynatın. Saçınızı yıkadıktan sonra son durulama suyu olarak bu karışımı kullanın. Güneşe çıkmanız hatta güneş ışığı ile saçlarınızı kurutmanız saçınızın 1-2 ton açılmasına neden olacaktır.

Zeytinyağının besleyici özelliği kadar asitli olmasından kaynaklı renk açıcı özelliği de vardır. Saçınıza zeytinyağı sürüp tarak ile yağı yedirin. Yaklaşık bir saat güneşte durun saçlarınız hem beslenecek hem de renginde açılma olacaktır.

Bir diğer yöntemde bal kullanmak. Bal ile bir miktar saç kremini karıştırın ve tarak ile saçınıza uygulayın. Bir saat ile bir buçuk saat bekledikten sonra saçınızı yıkayıp, durulayın.

Limon ile de saç renginizi 1-2 ton açmak mümkün. Aynı zamanda limon saçlarınızın parlaklığını da arttıracaktır. Yapmanız gereken sadece limon ve su karışımı hazırlamak… Dikkat etmeniz gereken tek şey cildinize çok temas etmemesini sağlamak çünkü limondaki asit cildiniz üzerinde tahrişe neden olabilir.

Bütün bu uygulamaları yaz aylarında yapar iseniz saç renginiz daha çabuk ve daha çok açılacaktır. Uygulamalardan sonra mutlaka saçınızı durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal