Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Elma Sirkesinin Saça Faydaları!

Uzmanlar, genellikle salatalarda kullandığımız elma sirkesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

19.05.2017-09:28 - (Son Güncelleme: 01.02.2018-13:20) Elma Sirkesinin Saça Faydaları!

Güzellik uzmanları, genellikle yemeklerde ve salatalarda kullandığımız elma sirkesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vazgeçilmez sosların başında gelen elma sirkesinin sağlığa faydalı olduğunu biliyoruz ama kadınların en önem verdiği saçları için faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Saçlarınızı hiç elma sirkesiyle yıkamayı denediniz mi? Güzellik uzmanları sizler için saçınızı elma sirkesiyle yıkadığınızda fark edeceğiniz değişimleri tek tek anlattı. İşte elma sirkesinin saça faydaları...

ELMA SİRKESİNİN SAÇA FAYDALARI

Salatalardan eksik etmediğimiz elma sirkesinin en büyük faydası saçı derinlemesine temizlemesidir. Bunun için de mutlaka şu yöntemi denemeniz gerekmektedir. Bir bardak temiz suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi ilave edin ve saçınızı bununla birkaç dakika yıkadıktan sonra durulama işlemine geçin.

Eğer saçlarınız aşırı kepekliyse mutlaka haftada bir ya da iki defa saçlarınızı elma sirkesi karışımıyla yıkayın. Bir hafta sonra kepeklerinizin azaldığını fark edeceksiniz. 

Saçlarınız kepek sorunundan dolayı sürekli olarak kaşınıyorsa, elma sirkesi ile mutlaka düzenli olarak saçlarınızı yıkamayı özen gösterin. Çünkü vageçilmez lezzet sirkenin içinde mikrop öldürücü asit vardır. Bu nedenle bu yöntem kaşıntılarınıza son verecektir. 

Elma sirkesinin doğal asitli yapısı saç tellerinin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Bu sayede saçlarınızı elma sirkesi ile yıkadığınızda saçlarınız yumuşak olurken, aynı zamanda parlak görünmesini de sağlar.

Eğer sirkenin kokusunu sevmiyorsanız ve saçlarımda kullanamam diyorsanız, sirkeli suya birkaç damla lavanta yağı ilave edip de kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;