Elleriniz ve Kollarınız Vücudunuzdan Daha Koyuysa Bunu Yapın

Dışarda gezerken elleriniz ya da kollarınız vücudunuza nazaran daha çok bronzlaştı ve bu durum kötü bir görünüme sebep oluyorsa bu yöntemi denemelisiniz.

06.10.2019-10:56 - (Son Güncelleme: 06.10.2019-10:53)

Bazen eller ve kollar belirgin bir koyuluk alır ve hoş olmayan görüntülere sebep olur. Bunu gidermek için beklemek ve saklanmak zorunda değilsiniz.

ELLERİ VE KOLLARI AÇMANIN YOLLARI

Ellerinizi ve ayaklarınızı bir hidroksi asit temizleyici uygulayarak temizleyin. Hidroksi asitler cilt hücresi yenilenmesini mümkün kılar. Netice olarak, daha yeni, daha açık renk cilt hücreleriniz, eski, güneşte zarar görmüş veya boyalı cilt hücrelerinizi dönüşmek için daha hızlı çoğalacaktır. Tonikler, serumlar, losyonlar ve kremler üstelik hidroksi asitleri barındırır. Bedeninizi fırçalayın ve doğal lif kabağı uygulayarak ellerinizi ve ayaklarınızı temizleyin. Ölü cilt hücreleri, cildinizin tabanında yer alır. Cildiniz güneşe maruz kalma sebebiyle koyulaşırsa, bu hücrelerin dışarıya atılması cildinizi aydınlatmaya destek olur. Aynı biçimde, eğer bu hücreler kendiliğinden bronzlaşan losyonlar sebebiyle daha koyulaşırlarsa, sürekli olarak pul pul dökülürseniz cildiniz hafifleşir. Ağartma kremini ellerinize ve ayaklarınıza sürün. Beyazlatıcı krem, cildinizi yavaş bir şekilde rengini açar. Neticeleri görmeden evvel  birkaç hafta süresince düzenli olarak sürmeniz gerekir. Reçetesiz ağartma kremlerini geneli ilaç ve kozmetik mağazasından satın alabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal