Elektronik Aletleri Temizlerken Islak Mendil Kullanmayın!

Elektronik aletleri temizlemek adına sıklıkla kullandığımız ıslak mendiller hemen her yerde var. Ancak temizlemek için pek de uygun değiller.

18.10.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-10:19)

Islak mendil temizler diye düşünürüz aslında bu doğru değildir. İstediğiniz temizliği vermediği gibi kimyasallar aletlerinize zarar da verirsiniz.

ELEKTRONİK ALETLER NASIL TEMİZLENİR?

Bilgisayar, telefon, televizyon gibi cihazların özellikle ekranlarını temizlerken ıslak mendil tercih etmemeniz gerekiyor. Çünkü ıslak mendillerin büyük bir kısmı kimyasal madde barındırıyor ve bu maddeler elektronik cihaz ekipmanlarına hasar verebiliyor. Üstelik hiçbir temizleyici özelliği de yoktur. Islak olmaları sebebiyle eşyalarınıza zarar veriyor. Üstelik bir süre sonra özellikle bilgisayar, televizyon ve telefon ekranlarında lekelenmeler görülüyor. Bilgisayar, telefon ve televizyonlarınızı temizlerken cihazlarınızı kapatın. Bu şekilde elektrik bağlantısını keserek olası bir kazayı engellemiş olursunuz. Temizlikte kullanılan sünger ve malzemeler nemli oldukları için cihazın yapısına açıkken zarar verebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal