Eldivenle Tüy Almak Zararlı mı?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu var. Bu yöntemlerden biri de eldivenle tüy alma. Peki eldivenle tüy almanın zararı var mı?

31.01.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-11:17) Eldivenle Tüy Almak Zararlı mı?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın birçok yolu var. Bu yöntemlerden biri de eldivenle tüy alma. Peki eldivenle tüy almanın zararı var mı? İşte detaylar...

Eldivenle tüy almak, kadınların kurtarıcısı haline gelmiş durumda. Oldukça pratik olan bu yöntem ile istenmeyen tüylerden hızlıca kurtulabilirsiniz. Eldivenle tüy nasıl alınır? Eldivenle tüy almanın bir zararı var mı?

ELDİVENLE NASIL ALINIR?

Lazer yöntemi son zamanlarda fazlasıyla tercih edilse de eldivenle tüy alma uygulaması da uzun süredir var olan bir yöntem. Eldivenle tüy almak için öncelikle işlem yapacağınız bölgeyi iyice yıkayın ve kurulayın. İşlem yapılacak bölgenin tamamen kuru olması çok önemli. Ardından elinize eldiveni takın ve tüylerinizi alın.

ELDİVENLE TÜY ALMANIN FAYDALARI

Eldiven, tüyleri kökleriyle beraber alır ve bu yüzden kıl köklerini zayıflatır. Tüyleri eldivenle almak, tüylerin kısa sürede çıkmasını engeller. Uzun süre temiz kalmasını sağlar.

ELDİVENLE TÜY ALMANIN ZARARI VAR MI?

Eldivenle tüy almanın cilt için bilinen bir zararı yoktur. Eğer ilk kez deneyecekseniz batık sorununa neden olabilir. Bunun yanı sıra biraz acılı bir yöntemdir. Eldivenle tüy alırken acıyı en aza indirmek için işlem yapacağınız bölgeye bebek pudrası sürebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal