Duvardaki Çivi Deliği Nasıl Kapatılır?

Evimizin duvarlarını süslemek için tablolar, duvar süsleri, fotoğraf çerçeveleri vs. kullanıyoruz. Ancak bazı zamanlar sıkılarak bu aksesuarları indiriyoruz. Geride ise çivi delikleri kalıyor. Peki, duvardaki çivi delikleri nasıl kapatılır? Detaylar haberimizde…

11.07.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-17:41) Duvardaki Çivi Deliği Nasıl Kapatılır?

Duvardaki çivi delikleri nasıl kapatılır diye düşünüyorsanız bunun cevabı çok basit. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir miktar alçı ve aynı renk duvar boyası… İşte duvardaki çivi deliklerini kapatma yöntemleri…

DUVARDAKİ ÇİVİ DELİĞİ NASIL KAPATILIR?

Öncelikle duvara zarar vermeden çiviyi çıkartın. Daha sonra çivi deliğinin etrafındaki tozları ıslak mendil veya süngerle güzelce temizleyin.

Daha sonra saten alçı hazırlayın. Alçının ne çok sert ne de çok cıvık olmaması gerekiyor. Hazırladığınız alçıyı spatula yardımıyla çivi deliğine sürün. Ortalama 3 saat kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yuvarlak ve nazik hareketlerle zımparalayın. Duvarı temizledikten sonra aynı renk boya ile zımparaladığınız alanı boyayın.

Eğer bunu yapacak vaktiniz yoksa çivi deliğini renksiz ve beyaz diş macunu ile kapatabilirsiniz. Yapmanız gereken diş macununu deliğe sürüp içerisini iyice doldurmak ve dışarıdan pürüzsüz görünmesini sağlamak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal