Düşük Tehlikesini Azaltan Meyveler

Hamilelik döneminde her anne adayının en büyük korkusu düşük tehlikesidir. Hamilelik döneminde tüketildiğinde düşük görülme riskini en aza indiren iki meyve vardır. İşte düşüğü önleyen o meyveler...

Düşük Tehlikesini Azaltan Meyveler

Düşük Tehlikesi

Hamilelik döneminde her anne adayının en büyük korkusu düşük tehlikesidir. Hamilelik döneminde tüketildiğinde düşük görülme riskini en aza indiren iki meyve vardır. İşte düşüğü önleyen o meyveler...

Ahududu

Kasılmaları engeller ve doğum esnasında oluşabilecek kanamaların sınırını belirler.

Yapılışı: Yarım tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprağı, orta boy bir su bardağında 10-15 dk kaynatın. Üstü örtülü şekilde dinlendirdikten sonra süzün. Her gün 2-3 bardak tüketin. Etkili olsa da tüketmeden önce doktora danışmakta fayda bulunur.

Böğürtlen

Düşük riskini önlemek için, hamilelik boyunca her gün 1-2 bardak böğürtlen yaprağı çayı içebilirsiniz.

Yapılışı: Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprağı, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlayın, üstü örtülü şekilde 10 dakika demlendikten sonra süzün. Her gün 4 bardak tüketin. Ancak yine de doktora danışmakta yarar var.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri