Dudaklarınızı Olduğundan Daha Büyük Gösterebilirsiniz!

Hemen her kadın dolgun dudaklara sahip olmak ister. Ancak her zaman bu mümkün olmaz. Dudakları olduğundan daha dolgun göstermek ise doğru bir makyaj tekniği ile mümkün. Sizin için dudakları olduğundan daha dolgun gösterecek püf noktayı sizin için derledik. Detaylar haberimizde…

16.05.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-17:36) Dudaklarınızı Olduğundan Daha Büyük Gösterebilirsiniz!

Dudak kalemi dudağın çerçevelenmesini ve ana hatlarının daha düzgün ve kusursuz görünmesini sağlar. Oldukça kullanışlı olan bu ürünler sadece ruj veya parlatıcılar için bir temel oluşturmaz aynı zamanda dudaklarınızın daha dolgun sağlar. Peki, dudak kalemi seçerken nelere dikkat etmek gerekir? Dudak kalemi satın alırken nelere dikkat edilmesi gerekir? İşte dudak kalemine dair merak edilenler…

DUDAK KALEMİ NASIL SEÇİLİR?

Dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveledikten sonra rujunuzu sürdüğünüzde kalıcılığının artmasını sağlayabilirsiniz. Açık bir dudak kalemi rujunuzun rengini açarken koyu dudak kalemleri ise rujunuzun rengini daha da koyu gösterir.

Rujunuzun renginde herhangi bir değişiklik olmasını istemiyorsanız rujunuzla aynı renk dudak kalemi kullanmanız gerekir.

DUDAK ŞEKLİNİ ÖNE ÇIKARIN

Dudak kalemi ile dudaklarınızı daha da belirgin bir hale getirebilirsiniz. Dudak şeklini ortaya çıkarmak için hatlarını daha da yoğunlaştırmalısınız.

DUDAKLARINIZ OLDUĞUNDAN DAHA BÜYÜK GÖRÜNSÜN

Dudak kalemini, dudak çizginizin hemen üstünden çerçeveleyerek daha dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz. Dudak kaleminizi bir ton koyu seçerseniz sonuç daha da göz alıcı olacaktır.

DOĞAL DUDAKLARDAN YANAYSANIZ…

Dudak renginize yakın belirsiz ve ince bir hat çizin ve kalemle dudaklarınızın iç kısmını boyayın ya da parlatıcı sürerek küçük bir dokunuşla dudaklarınızı öne çıkarın. Bu sayede hem dudak kaleminiz belli olmayacak hem de doğal görünümlü dudaklara sahip olacaksınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal