Dudaklarınız Sürekli Kuruyorsa Evde Kendi Balsamınızı Yapın!

Kuruyan, nemini yitiren dudaklar zamanla soyulmaya başlar . Bu durum sizin de canınızı sıkıyorsa ve satın aldığınız kremler işe yaramıyorsa size bazı bakım önerilerimiz var. İşte kendi ellerinizle güvenli bir bakım ritüeline sahip olacağınız tavsiyeler...

25.05.2019-12:49 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-12:31)

Dudaklar özellikle ilk izlenimde ya da karakterimizin tahlil edilmesinde oldukça büyük bir paya sahiptir. Dudaklar bir insanı utangaç, sinirli, asık suratlı ya da küstah gösterebilir.

DUDAK BAKIM ÖNERİLERİ  

-Çatlak dudak bakımı: Dudaklarınıza düzenli şekilde peeling yapın. Bu dudaklarınızın ölü hücrelerden ve çatlaklardan kurtulmasına sebep olacaktır. Sıcak suyla ıslattığınız havluyu dudaklarınıza nazikçe sürtebilir, bal ve şekerle ya da zeytinyağı ve şekerle yaptığınız peelingle dudaklarınızı nazikçe ovalayabilirsiniz.
-Dudaklarınıza nem maskesi uygulayın. Böylece evde dudak bakımı bitkisel olarak yapılabilmektedir. Özellikle bal bunun için biçilmiş kaftandır. Dudaklarınıza haftada 2 veya 3 kez bal uygulayın ve 10-15 dakika bekleyin. Bu dudaklarınızı oldukça nemlendirecektir ve ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri çok güzel karşılayacaktır.
-Dudak nemlendiricisi kullanın. Özellikle medikal dudak nemlendirici dudağı sadece nemlendirmez aynı anda da onarılmasına destek olur. Yazın ise u-v korumalı lip balmlar iyi gelecektir.
-Göz çevresi kremleri iyi bir dudak nemlendiricisidir. Üstelik dudak ve dudak kenarları da göz çevresi gibi hassas bölgelerdir. Bu durumda dudaklarınız çok fazla kuruduğunda dudaklarınıza, anti aging özelliği olan göz çevresi kremlerini de dudak kenarlarına sürebilirsinzi.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal