Dudak Şeklinize Göre Karakterinizi Betimliyoruz!

Kadınların en çok üzerinde durduğu bölgelerden biri olan dudaklar karakteriniz hakkında ipuçları vermektedir. Özellikle dudak şekillerine göre belirlenen karakter bilgileri insanlar hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı oluyor.

23.06.2017-11:23 - (Son Güncelleme: 23.06.2017-11:37) Dudak Şeklinize Göre Karakterinizi Betimliyoruz!

Dudaklar kişiliğiniz hakkında oldukça fazla bilgiler dışarı vurmaktadır. Özellikle büyük ve dolgun dudaklara sahip olan insanlar fazla duygusal olmalarıyla bilinirken duygularını ve isteklerini dışa vuran bir karaktere sahiptirler. Dugularını dışa kolay bir şekilde vurduklarından dolayı oldukça dikkat çeken bir kişiliğe de sahiptirler. Bunun yanı sıra alt dudakları üst dudaklarına nazaran daha dolgun ve çıkık olan kişilerin ortak özelliği neşelerine ve zevklerine fazla düşkün olmalarıdır. Özellikle bu tür insanların yanında mutsuz olmamak elde değildir. 

Eğer dudaklarınız eşitse yani üst dudak ve alt dudak orantınız mevcut ise bu kişiler dengeli empati kuran ve düşünceli karaktere sahiptir. En önemli özellikleri karşısındaki kişilerin fikirlerine önem veren ve onları dinleyen bir kişiliğe sahip olmalarıdır. Dışarıdan oldukça soğuk ve ciddi görünmelerine karşılık tüm olaylara karşı fazla iyimser olmalarıyla bilinirler.

İnce dudaklara sahip olna insanlar genelde tek takılmayı ve yalnız kalmayı tercih eden insanlardır. Özellikle herkesle anlaşmak ve uzlaşmak isteyen bu insanlar uzun kavgalardan ve tartışmalardan genellikle hoşlanmazlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal