Dudak Çevrenizdeki Kırışıklıklardan Bu Sayede Kurtulun!

Yaşlanma ilk işaretlerinden biri olan dudak çevresinde oluşan kırışıklıklardan nasıl kurtulacaksınız? Bu formül sizi rahatlatacak.

13.11.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-12:17)

Yaşlandıkça ciltte oluşan kırışıklıklar canınızı sıkıyor olabilir. Yaşlandığınızın belirtilrini görmek istemiyor olablirsiniz , peki ne yapmalısınız ? İşte size söyleyeceğimiz alışkanlıklardan vazgeçmelisiniz.

DUDAK BÖLGESİ KIRIŞIKLIKLARINI ENGELLEME

Alışkanlık haline getireceğiniz bi takım tavsiye ile dudak bölgesi kırışıklıklarınızı azaltabilirsiniz. İşte bırakmanızı önerdiğimiz kötü alışkanlıklar…Mimik hareketlerinde derinin sürekli aynı yerden katlanması çizgilerin sabit olarak kalmasına sebep olmaktadır. Özellikle de somurtmak gülümsemek veya aynı kalmak kırışıklıklara sebep olan durumlardır. Cilt kuruması kırışıklığa sebep olduğunu biliyorsunuz. Dudaklar ve çevresi kuruduğunda hem enfeksiyonlara açık hale gelir hem de kırışıklıklara sebep olur. Bu sebepten ötürü dudakları nemlendirmek kırışıkların engellenmesinde önemli bir detaydır.

PİPET VE SİGARA

Kadınların rujlarının bardağa geçmemesi önelemek adına kullandığı pipet ve sigara içmek. Önemsiz gibi görünen bu iki alışkanlık sürekl yinelenen hareketlere olduğundan kırışıklıkların kalıcı olmasına sebep olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal