Dört Gözle Beklenen Dizi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor!

İlk sezonunda 10 bölümle izlediğimiz mini dizi YOU’nun ikinci sezonu 26 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda dijital platformda izleyicisi ile buluşacak.

12.11.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-13:50)

Kalbi trajik bir olayla kırılan Joe’un hayatı uzun süredir kayıp olan kız arkadaşı Candace’in (Ambyr Childers) hayatı ona cehenneme döndürmek için geri dönüşüyle altüst olmuştur...

JOE YENİDEN AŞIK OLACAK MI?

Yeni sezonda Joe, Candace'ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak adına kendi cehennemi Los Angeles'a yerleşiyor. Cinayetle biten şiddetli bir ilişkiden yeni çıkan Joe, yeniden birine aşık olmayı istemese bile, yeni şehrinde Love (Victoria Pedretti) adında olağanüstü bir kadına kendini kaptırır. Tarih tekerrür edecek mi? Yoksa bu sefer gerçek aşkı bulacak mı? Joe, bunu öğrenmek için her şeyi göze alacak kadar hala deli.

 YENİ SEZONA YENİ OYUNCULAR

Dizinin ikinci sezon kadrosunda; Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn), Amber Childers (Candace Stone), James Scully (Forty Quinn), Carmela Zumbado (Delilah Alves), Jenna Ortega (Ellie Alves), ve Chris D’Elia (Henderson) yer alıyor. Sera Gambla ve Greg Berlanti tarafından hayata geçirilen dizi, Caroline Kepnes’in kitabından ilham alınarak kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur, Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television üstlenirken, yürütücü yapımcılığında Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega yer alıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal