Dolap Düzenini Sağlamak İçin İpuçları

Elbise dolaplarınızı düzenlerken zamandan tasarruf yapmak istiyorsanız, bazı püf noktaları ile bu sorunun üzerinden gelebilirsiniz. İşte gardırobunuza ferahlık verecek ipuçları.

30.10.2019-15:25 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-15:01)

Elbiselerinizi ve özel eşyalarınızı dolabınızda fazla yer kaplamadan saklamak istiyorsanız bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekiyor. 

DOLAP ORGANİZASYONU NASIL YAPILIR?

Tişörtlerinizi rulo yapın

Tişörtlerinizi katlamak ya da askıya asmak, her şeyin düzenli görünmesi adına her daim en iyi tercihler değildir. Tişörtleri düzenlemenin basit yöntemlerinden biri onları küçük rulolar haline getirmek ve renklerine göre ayırmaktır.

Kancalara eşarp asın

Elbise askısını eşarpları, bandanaları ve diğer uzun aksesuarları asmak için kullanabilirsiniz. Böylelikle düzenli görünmesini sağlayarak, karışmasını önleyebilirsiniz.

 

Botlarınızı asın

Çizmeler çok özel ayakkabılarımızdır. Fakat, çoğunlukla dolabın içinde çok yer kaplarlar. Zarar vermeden çizmelerinizi muhafaza etmek için, asmaya yardımcı olacak ince kancalar alabilirsiniz.

İç çamaşırlarınızı kutulara koyun

Küçük karton kutular, hatta ahşap kutular, iç çamaşırlarınızı ayırmak için faydalı olabilir. Bu kutuları gardırop çekmecelerine yerleştirirken farklı giysiler için birkaç bölme hazırlayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal