Doktor Mehmet Öz’den Coronavirüsüne Karşı Ev Temizliği Hakkında Püf Noktalar

Coronavirüsün Türkiye’de de görülmesi üzerine önemler artarak okullar tatil edildi, birçok iş yeri geçici süreliğine kapandı, vatandaşlar kendini evde karantinaya aldı ve evden çalışmaya başladı. Bunun üzerine Dr. Mehmet Öz Coronavirüse karşı ev temizliği hakkında bilgiler verdi. İşte detaylar…

20.03.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-15:44)

Coronavirüsünden dolayı kendini evde karantina alan vatandaşlar, evlerinde her zamankinden çok daha fazla zaman geçiriyor. Bu nedenle ev hijyenine dikkat edilmesi gereken noktalar var. Bu noktalardan biri bulaşık süngerleri. Bulaşık süngerleri belki de evinizdeki mikrop ve bakterilerin en çok bulunduğu eşyalardan biridir. Bulaşık süngerlerinizi her gün çamaşır suyunda bekleterek hijyenini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bulaşık süngerlerinin sık değiştirilmesi gereken eşyalardan biri olduğunu unutmayın.

Haberimizin içeriğinde yer alan, YouTube’da Dr. Öz ve Ekibi kanalının yayınladığı videodan Dr. Öz’ün Coronavirüsüne karşı ev temizliğinde dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal