Doğru Makyaj Fırçası Nasıl Seçilir?

Makyaj malzemelerinin içinden çıkan minicik aplikatörlerle makyaj yapma devri artık kapandı. Şimdi birçok bütçeye hitap eden, birbirinden değişik makyaj fırçalarına ulaşmak çok rahat.

14.02.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-15:43) Doğru Makyaj Fırçası Nasıl Seçilir?

Makyaj malzemelerinin içinden çıkan minicik aplikatörlerle makyaj yapma devri artık kapandı. Şimdi birçok bütçeye hitap eden, birbirinden değişik makyaj fırçalarına ulaşmak çok rahat. Farklı makyaj fırçaları, yeni başlayanlar için kafaları oldukça karıştırıyor. Yüz için, göz için ve vücut için onlarca makyaj fırçası var. Onca seçeneğin içerisinden işinize yarayacak malzemelere sahip olmak istiyorsanız, işe temel makyaj için gerekli olan fırçalarla başlayın. Temel makyaj için olmazsa olmaz fırçalar arasında allık, fondöten , pudra ve far fırçası bulunuyor.

Fondötenin cildinizde eşit ve pürüzsüz bir şekilde yayılması için fırçalardan faydalanmalısınız. Burada şuna karar verin: Ne kadar kapatıcılık istiyorsunuz? Hafif ya da orta kapatıcılık sağlamak için seyrek kıllı bir fırça kullanın. Real Techniques Stippling Brush bu tür bir uygulama için son derece doğru bir seçimdir. Bu fırçayla fondöten dışında BB krem, CC krem ya da krem allık gibi ürünleri de deneyebilirsiniz.

Allık fırçası, özellikle makyaja yeni başlıyorsanız en çok dikkat etmeniz gereken ürünlerin başında geliyor. Doğru bir fırça tercih etmezseniz fazla bir uygulama yaparak makyajınızın kötü görünmesine sebep olabilirsiniz. Allık uygularken her zaman fırçanıza az ürün alın, gerekli görürseniz biraz daha alırsınız. Sık ve yoğun kıllı fırçalar çokça ürün alacağından genelde allık için kullanılmaz. Allığı kademe kademe arttırmanıza yardımcı olan, hafif ve doğal bir sonuç sağlayan Real Techniques Blush Brush’ı deneyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal