Doğru Ahşap Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Evdeki ahşap zeminler zamanla yıpranıp eski bir görüntüye sebep olabilir. Eğer ahşap zeminlerin her zaman yeni gibi görünmesini istiyorsanız, bazı hatalardan uzak durmanız gerekir.

12.02.2019-17:21 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-17:14) Doğru Ahşap Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Evdeki ahşap zeminler zamanla yıpranıp eski bir görüntüye sebep olabilir. Eğer ahşap zeminlerin her zaman yeni gibi görünmesini istiyorsanız, bazı hatalardan uzak durmanız gerekir. İşte detaylar...

Evdeki ahşap zeminlerin ilk günki gibi olmasını istiyorsanız, bu tavsiyelere kulak vermenizi öneririz. İşte tavsiyeler...

Doğru Ahşap Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

- Dönen başlıklı elektrik süpürgelerini ahşap yüzeylere yaklaştırmayın. Dönme özelliği nedeniyle yer döşemenin çizilmesine sebep olabilir ve döşemede kalıcı hasarlara yol açabilir.

- Ahşaplar yerleri silerken zemini ıslak halde bırakmayın. Bezin iyice sıkıldığından emin olun. Islak zemin rutubeti de beraberinde getirip, zeminde bozulmalara yol açabilir.

- Temizlik sırasında aşırı kimyasal temizlik malzemesi kullanılmamanızı öneririz. Kimyasal ürünler zamanla bölgenin yapısında zayıflamalara ve eski kalitede olmamasına neden olabilir.

- Halı kaydırmaz kullanmayı planlıyorsanız kauçuk malzemeden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Kauçuk ahşabın parlaklığını alabilir ve matlaşmasına yol açabilir.

- Ahşap yer yüzeyine sivri cisimleri değdirmemeye çalışın. Ucu keskin ve sivri objeler yüzeyin çizilmesine ve ciddi hasarlar almasına sebep olabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal