Doğalgaz Faturasını Yarıya Düşürecek Rusların Kullandığı Yöntemi

Sibirya ve Rusya’da kullanılan doğalgaz faturasını düşüren ve soğuklarla mücadele eden baloncuk yöntemini denemelisiniz.

06.01.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-10:48)

Soğukların arttığı ve doğalgazın açıldığı şu günlerde faturayı yarı yarıya düşürmek ister misiniz? O zaman yapmanız gerekenleri anlatıyoruz.

DOĞALGAZ FATURASINI YARIYA DÜŞÜRECEK RUS YÖNTEMİ

Evinizdeki camların kalitesi hem yapı hem de kalınlık itibariyle konutu soğutmaya ve doğal gaz faturaların daha fazla kabarmasına da sebep olmaktadır. Sibirya ve Rusya'da kış aylarında kullanılan basit ve etkili yöntem nedeniyle ev ısısı daha çok artacak ve bu nedenle doğal gaz tasarrufu yapmış olacaksınız. Uygulama için ilk olarak lüzumlu olan balonlu naylon bulmak olacak. Bu uygulama Alüminyum folyo ile de oluyor fakat bu yöntemle evin içi karanlık oluyor. Balonlu naylon kullanarak yalıtım hedefli cama uygulama yöntemi çok basit. İlk olarak cam ebatlarında balonlu naylon cama uygulanacak bölüm için ıslatın. Ardından camı ıslatın. Balonlu naylon malzemeyi cama yapıştırın. Bu yöntemi uyguladıktan çok kısa bir süre sonra ortamın havasının hemen değiştiğini fark edeceksiniz. Balonlu naylon doğal gaz faturalarınızın düşmesini sağlayacak etkili yöntemlerden biridir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal